Ovo je POSLEDNJA PORUKA Voje Brajovića VELIKOM PRIJATELJU Draganu Nikoliću

glumci

Foto: Milena Đorđević, Tanjug/Zoran Žestić

Mediji ne shvataju da takvo pisanje porodicu jako vređa. Nisam mogao da ubedim Milenu i Dragana da niko njima lično nije želeo zlo – pričao je Brajović

Voja Brajović, čuveni glumački partner Dragana Nikolića u filmovima i serijama “Otpisani” i “Povratak otpisanih”, i njegov veliki prijatelj, nedavno se, u intervjuu Nedeljniku, osvrnuo na pisanje medija vezano za Gaginu bolest.

– Mediji ne shvataju da takvo pisanje porodicu jako vređa. Nisam mogao da ubedim Milenu i Dragana da niko njima lično nije želeo zlo. Mediji se ne raduju što je Gagi loše, ali se raduju tome što imaju vest. Ali ako ti činiš zlo, bez obzira, zašto bi to radio takvim ljudima? – pitao se Brajović.

[adsenseyu5]

– Čitao sam da sam pričao kako je Gaga nešto operisao i kako ‘Tihi za svog druga Prleta želi sve najbolje i da se nada njegovom ozdravljenju’. Izmislili su moju pozitivnu izjavu. Gaga me zove: “Što mi ovo radiš?”. Njega je to pogodilo, jer se u tekstu detaljisalo oko intimnih zdravstvenih pitanja.

Na konstataciju da je Dragan je oduvek bio čovek koji je stvarao život, radost i energiju, Voja se nadovezao:

– To je najvažnija osobina. Oduvek je bio takav, i kad je bio mlad. Shvatio sam vremenom koliko je to značajno u našoj profesiji – držati atmosferu i dobro raspoloženje, naročito kad se radi film i kad se rade televizijske serije. Umeo je to i Bata Živojinović, dok je snimao. Nema takvih ljudi mnogo, ali su na setovima uvek bili dragoceni.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)