OVA ZORANOVA ‘GREŠKA’ JE PROBUDILA SUMNJU DA JE ON UBICA: Taštu molio za oproštaj? (INFO)

majka

Foto: privatna arrhiva /telegraf

Teško obolelu Zoricu Krsmanović, majku brutalno ubijene pevačice „Granda“ Jelena Marjanović, redovno je posećivao na Vojnomedicnskoj akademiji zet Zoran Marjanović. 

“Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt”, samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi videli udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

[adsenseyu5]

Nisu zaostajali mentari poput: “Ma on ju je sigurno ubio” ili “Vidi kako ga ubija savest”, ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovićanikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim.

“Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!”: Splićanin beži iz Hrvatske uz OPROŠTAJNO PISMO njihovoj javnosti!

Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala poseta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima.

“Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo”, govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.Naš izvor sa VMA kaže da je teško bolesnu Zoricu malo oraspoložilo kada je videla slike male Jane.

“Kao da je dobila snagu, izmamile su joj osmeh fotografije male Jane. Suza je suzu stizala, ali je Zorica sve vreme gledala u telefon”, dodao je naš sagovornik. Zorica Krsmanović sobu je delila sa još dve pacijentkinje, a Zoranova poseta ju je svaki put obradovala.

[adsenseyu1]

Kada je Zoran ušao u sobu, nije mogao da zaustavi suze videvši u kakvom je stanju Zorica. Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali.

Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmejala i jedva prošaputala: „Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrejalo“ kaže svedok posete. Zorica Krsmanović majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, umrla je 4. oktorba 2016. godine, dozivajući svoju jedinicu.

DETALJI PUCNJAVE NA DORĆOLU: Mladić preti da će sve pobiti u kafani, pa pucao u vlasnika, usmrtio ga policajac! (INFO)

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji.

TEŠKA TRAGEDIJA U BEOGRADU: Pokošen pešak, ostao na mestu mrtav (INFO)

Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti “Zadruga”.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]