Otkrivene tajne šifre Marjanovića: Sumnja se da su ovako lagali policiju! Za mesto ubistva koristili “pijaca”, a za Jelenu “paradajz” (INFO)

grob

Foto: Telegraf

Marjanovići su bili svesni da se njihova komunikacija prati, pa su u svojim razgovorima za mesto ubistva koristili tajne šifre

“Članovi porodice Marjanović su se skoro godinu i po dana u šiframa dogovarali kako da lažu policajce i zametnu tragove zverskog ubistva Jelene Marjanović”, piše Informer, prenoseći sumnje da su Zoran i njegova porodica navodno na ovaj način probali da zametnu tragove.

[adsenseyu5]

Policajci angažovani na istrazi ovog zločina kažu da je suprug Zoran posle svakog saslušanja u policiji pozivao oca, majku i brata i usklađivao priče sa njima o Jeleninom ubistvu.

Marjanovići su, naime, bili svesni da se njihova komunikacija prati, pa su u svojim razgovorima koristili šifre. Za mesto ubistva koristili su “pijaca”, a za Jelenu “paradajz”. 

BRUTALAN ODGOVOR RUSIJE NA TRAMPOV GOVOR: „Neka prvo Srbiji…“ (INFO)

Tako su sredinom marta ove godine bili u strašnoj panici da su provaljeni i da će biti pohapšeni. Otac je tada pozvao Zorana na mobilni i rekao mu:

– Gužva je na pijaci, svi traže paradajz.

Zoran mu je odgovorio “da je pijaca prazna i da nema šanse da je ostalo paradajza”.

Izvor ovog lista koji već godinu i po dana učestvuje u istrazi ubistva pevačice, kaže kako su pratili svu komunikaciju između Marjanovića, koji su od početka bili sumnjivi.

[adsenseyu1]

– Najpre pozovemo Zorana na saslušanje, a njegovog brata Miloša ostavimo za sat vremena posle završetka razgovora sa Zoranom.

Jelenin muž nakon saslušanja odmah pozove brata, s kojim usklađuje priču.Tako je jednom Miloš pitao Zorana: “Šta si pričao o pijaci, šta si rekao kada smo išli u kupovinu?

ZLOČIN KOJI TRESE SRBIJU: Policija došla do novih dokaza! JELENU MARJANOVIĆ UBILI U STUDIJU PA VARIKINOM OPRALI TELO I KUĆU? (INFO)

Jel ima nešto novo za paradajz?”, a ovaj bi mu odgovorio koristeći iste reči. Bilo je potpuno očigledno da koriste šifre, jer niko normalan posle saslušanja u policiji ne bi pričao o paradajzu i pijaci – kaže izvor iz istrage.

Identična situacija je zapažena i posle saslušanja Zoranovih roditelja.

NIJE VEROVALA DOK SE NIJE DESILO: Čuveni srpski voditelj OPALIO ŠAMAR koleginici usred programa! (VIDEO)

– U martu ove godine Marjanoviće je uhvatila strašna panika da će ih sve pohapsiti.

Vladimir je tada doslovce rekao Zoranu: ” Gužva je na pijaci. Svi i dalje traže paradajz”. Tada mu je Zoran rekao: “Nema šanse, pijaca je skroz prazna, nema šanse da je ostalo paradajza”.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs / Informer)

[adsenseyu4]

1 Comment on "Otkrivene tajne šifre Marjanovića: Sumnja se da su ovako lagali policiju! Za mesto ubistva koristili “pijaca”, a za Jelenu “paradajz” (INFO)"

  1. Niti imamo državu, niti policiju koja treba efikasno da reaguje na sve nepravilnosti u društvu, a pošto riba od glave smrddi, nemamo ni vlast valjanu. Da se čovek uplaši u kakvoj državi živimo, da se uplaši za bližnje svoje, a ovi monstrumi su indirektno ubili i Jeleninu majku. Sve ovo pisanje štampe i silovanje mozgova čitalaca pokazuje da nam je država jadna i čemerna.

Comments are closed.