OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE UHAPŠEN CUNEROV SIN: Hteo da osveti očevu smrt posle 17 godina… (INFO)

Guzijan

Foto: Printscreen Youtube

Pripadnici MUP Srbije juče su uhapsili Petra Guzijana, sina ubijenog Jovana Guzijana Cunera i to zbog pokušaja ubistva u septembru 2018. godine.

Nezvanično, Cunerov sin je u medijima u nekoliko navrata označavan kao novi vođa zemunskog klana a kako saznajemo on je osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana.

Sumnja se da je on avgusta prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina, iz automobila u pokretu, ispalio više hitaca u Miladinovića, koji je bio na motoru, ali ga je promašio.

Kako saznajemo, motiv je bio dugogodišnji sukob porodica Guzijan i Miladinović. Naime, uhapšeni Petar navodno je sumnjao da je Miladinović ubio njegovog oca Cunera 2002. godine i stoga je letos pokušao da ga osveti.

Inače, Gagec je nedavno optužen da je učestvovao u prvoj otmici zemunskog klana 1997. godine posle koje se oteti Novak Stevanić ubio.

PONOVO UDAR NA MAFIJU! NASTAVLJA SE VELIKA AKCIJA MUP, PRETRESI I HAPŠENJA U TOKU: Uhapšeni Kekin brat i Cunerov sin! (INFO)

Prema našim saznanjima, Guzijanu je nakon saslušanja određen pritvor od 30 dana.Ministar MUP Nebojša Stefanović najavio je juče udar na sve koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.„Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno”, kazao je Stefanović.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/J.S)