OTKRIVEN DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Zoran prekinuo oca kad je pričao o Jeleninom ubistvu! Procedio kroz zube: ĆUTI DOK ČOVEK PRIČA! (VIDEO)

osumnjiceni

Foto: printskrin/tviter/cirilica

Dok je novinar Milomir Marić pitao “da li se neko pita zašto bi ti ubio ženu i ćerku ostavio kao siroče”, odgovori su se nizali.

Suprug Jelene Marjanović, Zoran Marjanović gostujući sa ocem Vladimirom u emisiji neposredno po otkriću stravičnog zločina, u kojoj je gostovao i advokat u penziji Toma Fila, Zoran je važio za napaćenog udovca, a ne za jednog od osumnjičenih. Međutim, jedan detalj je posebno zainteresovao javnost sada kad je on u pritvoru.

[adsenseyu5]

“Nikog ne interesije motiv. Osnov je motiv. Ali toliko laži da izađe, odakle u ljudima tolika potreba da vas nazove ubicom, da aktivira celu javnost protiv vas”, rekao je Vladimir i naveo da su ih optuživali za bavljenje satanizmom, ali da je, kako kaže, satanizam ono što su uradili njihovoj porodici.

ZORAN STANKOVIĆ KONAČNO REŠIO MISTERIJU ZLOČINA: Evo gde je Jelena Marjanović zaista ubijena (INFO)

“Obično nema ubistava bez motiva kod normalnog čoveka, jedino neuračunljiva osoba ubija bez motiva. Da li je to nacionalno, ljubav, novac, strast, ružna reč…

Bez motiva nećemo i naći ništa, u tom pravcu i ide istraga, zašto bi neko ubio ženu, mora da ima neki razlog”, nadovezao se Fila i naglasio da on smatra da je u pitanju bilo nečije “emotivno pražnjenje nad tom sirotom ženom”.

[adsenseyu1]

I baš u trenutku kada je Vladimir krenuo da daje odgovor da je nemoguće da optužuju celu porodicu, Zoran je pokazao svoju nemirnu stranu.

“Ćuti da priča čovek”, proceduo je Zoran kroz zatvorenu vilicu, tako da se to skoro i ne čuje.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]