Otkrivamo sve emotivne poruke reprezentativaca koji su propustili Eurobasket: SAMO JEDAN SE NIJE OGLASIO POSLE FINALA! (FOTO)

Srbija

Foto: AP /Tanjug

Iako je bila bez 7 standardnih reprezentativaca, Srbija je i značajno oslabljena pokazala da je košarkaška velesila i da može da dođe do završnice Evropskog prvenstva i bez igrača kao što su Teodosić, Jokić, Kalinić, Nedović, Raduljica…

Teodosić, Raduljica, Bjelica, Simonović, Kalinić, Nedović… iskazali su veliko poštovanje za saborce iz reprezentacije kojima nisu mogli da pomognu, ali takva poruka nije viđena od jednog, koji doduše slabije koristi društvene mreže

Pehovi sa povredama su se nastavili i tokom prvenstva. Prvo se povredio Branko Lazić, čiji se izostanak, naročito u odbrani video u samom finalu, jer pitanje je da li bi se Dragić toliko raspucao da je Lazić igrao flastera na njemu i da je grizao u odbrani do poslednjeg daha.

[adsenseyu1]

U polufinalu se povredio i Jović, koji nije bio u mogućnosti da u finalu igra više od 10 minuta, jer je povreda bila jača od njegove želje.Hrabro su se Orlovi borili do kraja, ali su poklekli u finalu.

I po sopstvenom priznanju, izgubili su snagu u završnici kada se meč lomio.Bogdan Bogdanović se zbog toga i rasplakao pred novinarima po završetku meča dok je davao izjavu.

 

Mnogi od njih oglasili su se posle finala. Zapravo, gotovo svi su su poslali poruke poštovanja prema reprezentativcima koji su ginuli do kraja, a možete ih videti u prilogu ispod.

Nema navijača Srbije koji u tom trenutku nije pomislio ”eh da je bar neko bio od Teodosića, Jokića, Kalinića, Nedovića, Raduljice, Simonovića, Bjelice i Markovića.

[adsenseyu5]

I njima samima je sigurno bilo teško da budu samo posmatrači i da ne mogu da pomognu svojim nekadašnjim saborcima u finalu kada je bilo najteže.

View this post on Instagram

Diskretni Heroji

A post shared by Miroslav Raduljica (@mraduljica) on

[adsenseyu5]

https://www.instagram.com/p/BZJvJ_vBPkQ/

Primećujete da neko fali? Samo se jedan reprezentativac od onih koji su propustili Eurobasket nije javio putem društvenih mreža – Nikola Jokić.

Jedino je on i otkazao svojevoljno, doduše verovatno i pod pritiskom Denvera, koji mu je savetovao da ovog leta radi individualno na sebi.

Selektor Srbije , Aleksandar Đorđević, nije hteo da se pozdravi sa premijerkom?! (VIDEO)

Doduše, mora da se primeti i da Jokić inače nije aktivan na društvenim mrežama u poslednje vreme.

Poslednju objavu na Instagramu imao je 7. juna, na Fejsbuku 13. juna, a na Tviteru čak 14. aprila.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu2]