OTAC JE UZEO TELEFON SVOJE ĆERKE (11): Umalo se nije onesvestio, kada je video šta se u njemu nalazi i odmah pozvao policiju

telefon

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Četrdesetogodišnji žitelj jednog sela u okolini Probištipa, na istoku Makedonije, čije ime policija nije saopštila, sinoć je sasvim slučajno uzeo mobilni telefon svoje 11-godišnje ćerke, a kada je počeo da prelistava fotografije, umalo se nije onesvestio kada je u njemu ugledao slike svoje nage maloletne ćerke

Šokiran viđenim, odmah je pozvao ćerku da mu objasni o čemu se radi.

Devojčica nije imala kud, pa je ocu priznala da je fotografije napravio jedan mladić, koji ju je ucenjivao da će te fotografije objaviti na Fejsbuku ako odbije da mu bude devojka.

Kada je to čuo, otac je uhvatio ćerku za ruku i sa njom odjurio u policijsku stanicu u Probištip, gde je prijavio slučaj.

U prisustvu njenog oca i stručnog tima Centra za socijalne poslove Probištipa, policijski inspektori su obavili razgovor sa devojčicom, a po naredbi dežurnog javnog tužioca, u Kliničkoj bolnici u Štipu je izvršen ginekološki pregled devojčice.

U međuvremenu, policija je pronašla ucenjivača, a tokom pretresa stana u prisustvu njegovog oca, nađen je i lap-top kopjuter sa spornim fotografijama.

RANI RADOVI ANE BRNABIĆ: Ovako je izgledala PREMIJERKA u vreme dok je posećivala urbane žurke (FOTO)

On je zaplenjen kao materijalni dokaz, a policija iz Probištipa preduzima mere na potpunom rasčišćavanju slučaja.

(Dnevne.rs/Izvor: D.J.,Telegraf.rs)