OSTALA U AMERICI ZBOG BOLESTI SINA: Teška životna priča Anice Milenković

pevačica

Foto: Printscreen/privatna arhiva

Filip je rođen bez sluha, zbog čega je morao da prođe komplikovan proces, koji je dao rezultate

Kada se sa samo 13 godina pojavila na muzičkoj sceni sa pesmom „Na lančiću ime tvoje“, Anica Milenković (39) je brzo osvojila publiku i stekla veliku popularnost širom bivše Jugoslavije.

Mnogi su tada verovali da ništa neće uspeti da poremeti njen put ka uspehu, ali nije bilo tako.

Snove talentovane devojčice najpre je prekinuo razvod roditelja, posle čega je Anica napravila dužu pauzu.Po povratku na estradu, snimila je nekoliko uspešnih ploča.Taman kada je ponovo uspela da vrati popularnost u životu joj se opet dešavaju preokreti. Naprasno je donela odluku da ode na kraći period u Ameriku, iz koje se do danas nije vratila.

– Na moju odluku da ostanem u Americi najviše je uticalo to što je moj sin Filip (8) rođen bez sluha. U vreme kada sam razmišljala da dođem u Srbiju, postojala je lista čekanja za ugradnju implantata i ceo proces je bio veoma dug, što ovde to nije slučaj. Kao roditelj sam želela da se Filip što pre operiše i počne da napreduje.

UZROK SMRTI JOŠ NIJE POZNAT: Preminula jedna od najlepših sportistkinja sveta u 39. godini! (FOTO)

Filip je sada dobro. Govori, sluša, čak se i svađa. Svaki roditelj koji ima dete sa bilo kojim invaliditetom dobro zna koliko je to bolno, teško, treba se boriti i ne odustajati čak i onda kada se napredak ne vidi – kaže Milenkovićka, koja sama odgaja decu koju je rodila u dva braka.Pevačica kaže da se nije mnogo promenila kao osoba.

– Ovo dete u meni još je živo. Znam da mnoge buni moja odluka o preseljenju u Ameriku, ali meni je bilo važnije da mi dete napreduje, da se posvetim njemu i ćerki Barbari (10) – završava Anica.

Snimam novi album

Anica planira da se vrati na scenu.  Sada mogu da kažem da imam kompletan album. Slavko Stefanović dolazi kod mene u februaru i konačno ulazim u studio. Veoma se radujem tome, pesme su dobre i mislim da nikada dosad nisam ozbiljnije birala pesme kao sada – kaže Milenkovićka.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Ivan Ercegovčević, Kurir.rs)