OSTALA JE U NEVERICI: Ostavila je bebu kod svekrve na nekoliko sati, kada se vratila nije mogla da veruje svojim očima

klupa

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Jedna majka je ostala jako iznenađena, ali i iznervirana nakon što je dala svoju devojčicu na čuvanje svekrvi, odnosno, maćehi svoga supruga

Jedna majka je odlučila da svojoj plavokosoj bebici pusti kosu da izraste što duža jer ima preslatke kovdže.

Ali, svekrva je tražila snajki da ošiša devojčicu jer će, kako je tvrdila, bebici kosa brže da raste.

Jedan dan majka devojčice je zamolila svekrvu da dođe kod nje i pričuva unuku nekoliko sati.”Draga suprugova maćeha čuvala je juče moju devojčicu, a kada sam došla, ćerka je imala na glavi kapu. Pitala sam svekrvu odakle joj kapa i zašto je ima na glavi, rekla je da je to njen poklon. Ali, otišla je kući brže nego inače”, napisala je ljuta majka na forumu Mumsnet.

ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Gru je čitav život voleo Danicu koja mu je rodila dvoje dece (FOTO)

Kada je skinula kapu

devojčici, videla je da su njene kovrdže ošišane. Ljuta, sela je u kola i otišla odmah kod svekrve.  Čim ju je videla, počela je da se izvinjava govoreći kako zna da je učinila nešto loše. Kad ju je snajka upitala je li barem sačuvala koji kovdžavi pramen za uspomenu, svekrva joj je odgovorila da je uzela samo jedan, ali da je to samo za nju i da ga ne može dati majci.

“Ovo je dolilo ulje na vatru i rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima neko vreme”.S majkom su se složile  i ostale korisnice foruma i zaključile su kako je nečuveno i neprihvatljivo to što je baka učinila.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Stil/Večernji.hr)

Be the first to comment on "OSTALA JE U NEVERICI: Ostavila je bebu kod svekrve na nekoliko sati, kada se vratila nije mogla da veruje svojim očima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*