ONA JE JEDINI SVEDOK TRAGEDIJE: Majku bacio sa terase, ćerki smrskao jagodičnu kost (INFO)

randjelovic

Foto: Privatna arhiva

Jedini svedok sinoćne tragedije u zaječarskom naselju ”Kraljevica”, kada je Milen Milenović (31) bacio kroz terasu sa osmog sprata svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43), a potom skočio za njom i ubio se jeste Marija Ranđelović (23), ćerka iz prvog braka ubijene Tatjane.

Mariju je odmah nakon tragedije odvezla hitna pomoć i ona je hospitalizovana na zaječarskom odeljenju hirurgije. Devojka je jedini očevidac tragedije, ali do sada nije mogla dati izjavu policiji jer ne može da govori zbog povreda, a bila je i pod jakim sedativima zbog bolova tako da nije bila u mogućnosti da napiše šta se sve odigravalo pre tragedije.

JOŠ JEDNA UŽASNA TRAGEDIJA U SRBIJI: Bacio ženu sa osmog sprata, pa i on skočio u smrt! (INFO)

– Kada smo otišli na razgovor sa Marijom, šokirao nas je njen izgled. Lice joj je bilo u modricama, potpuno izobličeno, naduto, sa krvnim podlivima. Nije bila u mogućnosti da daje izjavu, tako da ćemo pokušati da sa njom obavimo razgovor danas – saznajemo nezvanično u policiji.

[adsenseyu4]

Prema našim saznanjima, Marija je zadobila potres mozga i bila na infuziji gde joj je dat manitol, medikament koji se dozira kod potresa mozga. Ona je od udaraca, koja joj je, pretpostavlja se, naneo očuh Milen, zadobila prelom jagodične kosti tako da nije u mogućnosti da govori.

Tatjana Ranđelović

Foto: Privatna arhivaTatjana Ranđelović

Kako saznajemo, Marija će sutra ujutru biti prebačena u Beograd na VMA radi daljeg lečenja.

– Za sada je pretpostavka da je Milen pretukao Mariju, a njena majka je pokušala da je odbrani i zbog toga ju je nevenčani suprug bacio sa terase, a zatim i on skočio i izvršio samoubistvo. Međutim, postoji manje verovatna opcija da je u huškanju slučajno gurnuo Tatjanu, a kada je to video, skočio je i sam za njom – saznajemo nezvanično od nadležnih.

[adsenseyu1]

Milen je pre desetak godina zbog ljubavnih problema skočio sa četvrtog sprata zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i slomio nogu.

Istraga jučerašnje tragedije je u toku.

(Dnevne.rs /Izvor: Suzana Božinović, Blic)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]