ON JE VEĆI SRBIN OD MNOGIH SRBA: Evo kako je Nadal reagovao na Novakov poraz u Madridu (INFO)

nadal

Foto Montaza: Dnevne.rs /Izvor: Reuters/printskin jutjub

Kada je Novak Đoković napuštao teren “magične kutije” na madridskom mastersu, posle poraza od Kajla Edmunda u drugom kolu tog turnira, na igralište je izlazio Rafael Nadal

Za razliku od srpskog tenisera, španski je nastavio da gospodari na šljaci, ali je odmah posle nove lekcije koju je priredio – imao šta da kaže i o Noletovom meču.

Nadal je preslišao Gaela Monfisa, produživši nestvaran niz setova osvojenih na terenima čija je podloga šljaka na čak 48.

Nije uspeo da vidi detaljnije kako je Đoković igrao protiv Britanca, ali je ovaj desetostruki osvajač Rolan Garosa uveren da će 30-godišnji Srbin “biti pravi”, jer su usponi i padovi sastavni deo sporta, što mnogi nekadašnji Novakovi navijači ne žele ili neće da prihvate.

“Imao sam svoja posla, bandažirao sam se, zagrevao, pa ne mogu baš da dam realnu ocenu samog meča (između Đokovića i Edmunda). Ali, to vam je tenis.

DA LI STE ZNALI? Ovaj slavni glumac je kum Željka Joksimovića (FOTO)

Težak je on, nema u našem sportu ničeg lakog i stvarno verujem da Novak zna, baš kao što znam i ja, ali svi ostali igrači, koliko je teško ‘ostati u igri’ sve vreme”, rekao je španski as.

Njegove reči hvale na račun najboljeg srpskog igrača – tek tada su počele: “Mislim… Ljudi, ono što je Novak uradio u sportu je neverovatno. Nastaviće on sa veličanstvenim stvarima i ubuduće. Uopšte ne sumnjam u to”, poručio je Nadal.

Sumnjate li vi?

(Dnevne.rs /Izvor: Darko Nikolić, Blic)