ON JE POSLEDNJI VIDEO DARKA LAZIĆA PRE NESREĆE: “Tačno je, PILI SMO” (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Drug pevača Darka Lazića, Duško Pantić kojeg u Mačvi znaju po nadimku Morava, kaže da ga je Darko dan pre nesreće pozvao i rekao mu da želi da dođe u Šabac da se vide.

– Zvao me je u toku dana i pitao gde ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo.

Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gde slave rođenje deteta i pozvao ga da ide sa mnom.

Na tome je ostalo. Ja sam nešto posle osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22:30 sati. Bio je veseo. Kasnije je zvao i drugare neke da dođu. Zezali smo se sve do šest sati ujutro. Otpevao je nekoliko pesama i popio nekoliko rakija. Nije bio toliko pijan – ispričao je  Duško Pantić za “Blic”.

Darkov prijatelj kaže da je on insistirao da pevač ostane kod njega i prespava u njegovom hotelu.- Društvo se ujutru razišlo pa je i Darko krenuo kući, ali sam ga odgovorio od te ideje. Rekao mu: “Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo”. Pristao je i otišli smo u sobu i legli.

Posle nekog vremena, priča Pantić, Laziću je zvonio telefon.- Ja sam tada spavao, ali sam kroz san čuo da mu zvoni telefon i da priča. Nastavio sam da spavam, a on je otišao.

drug

FOTO: PRINTSKRIN / INSTAGRAM

Devojka sa recepcije mi je kasnije rekla da je izašao u pola osam iz hotela – objašnjava za “Blic” Morava, koji je juče sve vreme bio u bolnici čekajući nove informacije o pevačevom zdravstvenom stanju. Darka Lazića su pre teške saobraćajne nezgode bliski prijatelji savetovali da uspori sa brzom vožnjom…

DARKO LAZIĆ VOZIO PIJAN: U trenutku nesreće imao 1,39 promila alkohola u krvi

Folk pevač Darko Lazić doživeo je juče ujutru saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca, a kako saznajemo, upravljao je vozilom bez vozačke dozvole. On je od sinoć stabilno. U udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

(Dnevne.rs /Izvor:  A. P., Blic)