OGLASILA SE JELENINA NAJBOLJA PRIJATELJICA O ZORANOVOM HAPŠENJU: Otkrila je sve detalje poslednjeg susreta sa njima! (INFO)

ubica

FOTO: PRINTSCREEN

Naime, Zoran je uhapšen zbog ubistva pevačice, a Nada Topčagić je šokirana informacijom.

Prijateljica porodice Marjanović, pevačica Nada Topčagić je komentarisala hapšenje supruga pokojne pevačice Zorana Marjanovića.

“Iskrena da budem, potpuno sam šokirana. Niko mi nije javio, već sam pročitala da je Zoran uhapšen zbog Jecinog ubistva.

[adsenseyu5]

To je strašno zaista. Opasno mi je žao te prodice, samo sam se stavila u njihovu kožu. Šta sada kada si obeležen za čitav život?

Katastrofa! Šta će dete bez oca. Zoran je njoj sve. Gde je to dete danas, samo se pitam?”, rekla nam je pevačica.

Predsednik Vučić se oglasio o hapšenju Zorana Marjanovića: Monstrumi koji probiju lobanju ženi zaslužuju najstrašniju kaznu (INFO)

Nada se prisetila poslednjeg susreta sa porodicom Marjanović. “Analizirala sam Zorana dok sam tamo odlazila kod njih. Nikada nisam čula da je rekao ružnu reč za Jelenu, povišen ton.

Sada razmišljam šta se to moglo desiti Zokiju da to uradi, kad je to mogao da uradi i zašto kada su oboje živeli za tu Janu.

[adsenseyu1]

Ako je on to uradio. Bila sam non stop na vezi sa Jecom. Bila sam na njihovoj slavi. Ona je svu slavu prepevala i spremila. Tada tašta njena prilazi i kaže: “Nemoj neko Jecu samo da mi dira. To je takva ljubav bila”, kaže Nada.

marjanovic

Foto: Printskrin/Facebook

Pevačica je pročitala informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da je Jelena Zorana varala sa beogradskim tajkunom. Međutim, kaže da o tome nema ni govora.

UZDRMAO SRPSKU JAVNOST, ZORAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Sa mnom radite šta hoćete, ali ovo morate da mi učinite! (INFO)

“Odgovorno tvrdim da Jelena nije nikoga imala. Nije ona bila taj tip”, rekla je pevačica.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic)

[adsenseyu4]

2 Comments on "OGLASILA SE JELENINA NAJBOLJA PRIJATELJICA O ZORANOVOM HAPŠENJU: Otkrila je sve detalje poslednjeg susreta sa njima! (INFO)"

  1. Bravo Nado.
    Ti si pravi covek.Zoran nije ubica sto god vladti da dokazu.

  2. To se od starta moglo naslutit da je on jedini ubica i niko vise, a sto se tiče njihove ćerke ne mogu vjerovat da će je njegovi roditelji podizat… Jelenina majka je od tuge umrla za njom, a u par navrata je Marijanovićima rekla da ćute jer ako ona progovori neće im bit’ lako… Ne vjerujem da bi ta zena tako nesto izjavila a da nije imala osnova za to….

Comments are closed.