ODJEDNOM SAM ČUO PRASAK I VRISAK KOMŠIJE: Stravični detalji drame na Dorćolu! (VIDEO S MESTA NESREĆE)

PROZOR

Foto: Telegraf

– Bila je velika gužva u objektu tako da nisam video pad. U jednom momentu sam čuo jak prasak i vrisak komšije koji je tu odmah dotrčao i pozvao pomoć – rekao nam je mladić zaposlen u pošti koja se nalazi u sklopu zgrade u kojoj mladić živi

Madić star 22 godine, danas je oko 13 sati pao sa šestog sprata stambene zgrade u Gospodar Jevremovoj ulici broj 15 na Dorćolu u Beogradu.Prema prvim informacijama, on je pao na automobil koji je bio parkiran ispred zgrade.

[adsenseyu5]

 Kada supolicija i Hitna pomoć stigli na lice mesta mladić je još uvek davao znake života i prevezen je u Urgentni centar gde se lekari još uvek bore za njegov život.

Foto: Telegraf

Bila je velika gužva u objektu tako da nisam video pad. U jednom momentu sam čuo jak prasak i vrisak komšije koji je tu odmah dotrčao i pozvao pomoć.

[adsenseyu1]

Više ništa ne znam – rekao nam je mladić zaposlen u pošti koja se nalazi u sklopu zgrade.

Foto: Telegraf

Ekipa Telegrafa koja je stigla na mesto nesreće, zatekla je lokvu krvi. Neki od komšija nisu želeli da pričaju i rekli su kako ništa nisu čuli i videli, dok su drugi rekli da “misle da se radi o mladiću M. M. (1993) koji je s ocem došao iz Crne Gore i bavi se fudbalom”, ali niko ništa sa sigurnošću nije mogao da nam potvrdi.

Foto: Telegraf

Pogledajte video s mesta nesreće:

(M. Bojić /Telegraf)