OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU: MAMA PEVAČICE NATAŠE BEKVALAC JE ISTO PLAVUŠA I ODUŠEVIĆE VAS KAKO IZGLEDA! (FOTO)

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Pop pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima, a nesvakidašnju lepotu nasledila je od majke Mire Bekvalac.

Nataša svoju majku Miru retko pokazuje u javnosti, što je prava šteta, jer izgleda fenomenalno.

Mama sestara Bekvalac Dragane, Kristine i Nataše je takođe plavuša i vitke građe, a oni koji je poznaju kažu da vedrinom i pozitivnim duhom oduševi svakog ko je upozna.

Mira Bekvalac je Nataši davala vetar u leđa i bila joj maksimalna podrška za bavljenje pevanjem još od početka njene karijere, ali i pre toga.

mira

MIRA BEKVALAC SA ĆERKAMA • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Čim je primetila da Nataša ima talenta za pevanje Mira je Natašu kao devojčicu vodila na mnoge dečije festivale gde je osvajala prva mesta, te je njen estradni put sasvim bio očekivan.

Mira i Natašin tata Dragan Bekvalac u skaldnom su braku nekoliko decenija, a Nataša je više puta istakla da joj je žao što nije uspela da ima takav brak i da ima se divi što su opstali tolike godine zajedno.Iza svake uspešne žene stoji mama! Ovo je moja mama! Bolju nisam mogla odabrati. Majka je majka najlepša bajka.

Ova pored mi je mlađa sestra – napisala je Nataša nedavno uz fotografiju sa porodične proslave na kojoj možemo videti pevačicu u društvu majke i sestre Kristine.

     

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)