NOVI DETALJI! Jadranka Barjaktarović udarila na kolege: “Nisam ja prva bacila kamen” (FOTO)

Barjaktarevic

Foto: Instagram

Nakon što joj je stari Instagram profil ugašen zbog velikog broja prijava, Jadranka Barjaktarović otvorila je novi nalog, sa kog je sada prozvala kolege.

Jadranka Barjaktarović, koja se našla u centru skandala kada je na nastupu u Crnoj Gori pevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, danima je u žiži interesovanja zbog svojih poteza.

Ona je sada obavestila pratioce da ima novi Instagram profil, ali je i prozvala kolege.

– Sve je jasno i lepo rečeno. Nećemo više o tome. Morate shvatiti da ne čitam poruke, samo ih izbrišem – napisala je najpre Jadranka, da bi potom nastavila:

– A kolege i prijatelje smo takođe videli. Niko stori da okači da reklamira moj novi profil.

Traže ljudi da ideš od vrata do vrata da ih moliš. Sve patriote se sakrile u mišje rupe.

Znate onu narodnu – ko peva zlo ne misli. To je moj odgovor na celu hajku.

U mom nastupu nije bilo nikakve namere da ikoga uvredim. Ta emocija moja te večeri je bila isključivo pozitivna.

Imala sam zakazan nastup, radila sam svoj posao. Nije prvi put da zabavljač izmeni tekst za zabavi publiku. Ja sam poznata kao dobar zabavljač.

To je sve. Jedan umetnik ne može da pokvari odnose dve zemlje. Sve je ovo zlonamerno ispolitizovano, ja plaćam nečiju ostrašćenost.

Kao što glumac ima tekst, tako i zabavljač odgovara željama publike – rekla je pevačica i dodala:

– Nikad nisam gradila karijeru na skandalima. Sve sam to emotivno doživela. Videćemo da li ću se vratiti u Srbiju i nastaviti karijeru. Ali mislim da mogu, narod razume naš zabavljački posao. Mi nismo ničiji, niko nas nije napravio, nama je bog dao glas.

Nisam ja prva bacila kamen. Mnoge kolege iz Srbije u Crnoj Gori pevaju crnogorske pesme. To ne znači da ne vole Srbiju nego udovoljavaju publici. To svi radimo.

 

Dnevne.rs, G.T.Alo