“Nismo videli ništa, dok nisu počeli da iznose mrtve i izgorele. Povređeni su vrištali”: NAJNOVIJI DETALJI OČEVICA POŽARA U PANČEVU (FOTO)

uvidjaj

Foto ilustracija /Tanjug

Pripadnici Sektora za vanredne situacije ugasili su požar koji je, jutros u 04.50 sati, izbio u Ulici Svetog Save broj 60 u Pančevu. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su LJ.M., organizatora neprijavljenog staračkog doma u Pančevu, u kojem su jutros, u požaru, tri osobe smrtno stradale, a 11 lica je povređeno.

LJ.M. je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju, a istraga će tek pokazati koji je uzrok tragedije.

[adsenseyu4]

Stradali su preminuli usled gušenja dimom, dok su povređeni sa teškim opekotinama odvezeni u bolnicu.

zgrada

Foto: Telegraf

Samo je u jednom momentu stigla Hitna pomoć i policija, i počeli su da iznose tela i povređene iz zgrade. Povređenih je bilo i starijih i mlađih, bilo je ljudi od oko 40 godina.

[adsenseyu1]

Nisu svi stariji, kako neki kažu. Povređeni su zapomagali, kukali, previjali se od bolova . Bilo je užasno – zaposlena u jednom objektu preko puta zgrade u kojoj se dogodila tragedija.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]