NIKADA MU NISAM BILA NA GROBU I NE SLUŠAM NJEGOVE PESME: Tošetova menadžerka prvi put otkrila zašto NE PRIČA SA PEVAČEVOM PORODICOM! (INFO)

Proeski

Foto: printscreen/instagram

Ni posle deset godina nije prebolela Tošeta, ali ni skupila snagu da ode na njegov grob.

Za Ljiljanu Petrović, menadžerku preminulog pevača Tošeta Proeskog, 16. oktobar 2007. godine uvek će biti sinonim za bol.

Tu noć po povratku sa nastupa u Hrvatskoj nije ni slutila da će im to biti poslednje putovanje. Ljiljana se posle nesreće preselila u Niš, gde radi, ali i leči tugu.

“Vreme ne leči rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni posle deset godina. Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to.

Meni je omiljena njegova pesma „Kad zamiriše trešnja” ali nisam je slušala deset godina”, kaže Ljiljana sa setom u glasu, i dodaje:

“Oktobar i ovaj period su uvek nekako najteži za mene. Taj mesec mi je izuzetno težak i tada sam baš onako… “, drhtavim glasom pruča Petrovićeva, ne završivši rečenicu.

Te kobne noći Ljiljana je bila u kolima sa Tošetom, sa teškim povredama prebačena je u bolnicu u Novoj Gradiški, gde je i saznala da je Proeski preminuo na licu mesta.

POTPUNO NEVEROVATAN PRIZOR: Šetao šest pasa, kada im je skinuo povodac – prolaznici OSTALI U ŠOKU! (VIDEO)

Otada njen život izgubio je smisao. Kada se oporavila, odlučila je da promeni život i preseče sve veze koje će je sećati na njega.

“Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promenim život iz korena. Uvek je teško da se odreknete nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule.

Pogotovo kada ste u stanju u kom sam bila ja, naravno da je teško.Priroda mi je u tom trenutku bila lek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo”, ističe Ljiljana, koja već deset godina uzgaja lavandu i od toga živi.

“Posle estrade ovaj posao mi je bio jedini lek. Posle sveg tog ludila. Sve što mi se tada dogodilo nisam umela da prebolim. Ja više jednostavno nisam mogla da se bavim poslom kojim sam se bavila. Meni je Toše isuviše značio, mnogo više nego muzika i moj posao. Posle svega, nisam bila sposobna za tako nešto.”

Kada je nakon Tošetove smrti rekla da stavlja tačku na karijeru menadžera, mnogi su pomislili da tuga govori iz nje i da će promeniti mišljenje.

Ljiljana priznaje da su joj za ovih deset godina nebrojeno puta stizale ponude da se vrati starom poslu, ali da je ih je bez imalo razmišljanja odbijala. S odlaskom Proeskog ona je taj svoj život ostavila iza sebe.

ŽIVOT PIŠE ROMANE! Smrt supruge ga potpuno uništila: Kada je upoznao novu devojku, majka mu priredila šok života! (VIDEO) (FOTO)

Prekinula sam svaki kontakt sa Tošetovom porodicom

Toše je izgubio život u 26. godini života. Njegovu smrt oplakivao je ceo Balkan. Iza sebe ostavio je ucveljene roditelje, sestru, devojku i sestriće.

U rodnom Kruševu i danas postoji memorijalni muzej sa stvarima Tošetovim, od kimona za džudo do brojanica i ikona koje ne nosio sa sobom.

Njegovi roditelji Dominika i Nikola ni jednom nisu došli u ove odaje, baš kao ni Ljiljana Petrović u njihovu kuću.  Svi tuguju odvojeno i ne žele da se sreću jer prisustvo seća na zajedničku bol.

“Nemam nikakav kontakt sa njegovom porodicom, ja sam prosto zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvek, i to mi je dovoljno.

Ljudi moraju da shvate da sam ja bila deo Tošetovog života, celu sebe sam davala u to, i zato smo bili i tako uspešni. Sa njegovim odlaskom otišao je i deo mene.”

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: M.S., Puls)