NI PREKRŠAJNA PRIJAVA: Dosijei muža i devera ubijene pevačice Jelene Marjanović – bez mrlje! (INFO)

zrtva-suprug

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Branislav Dzoni Marjanović‎

Kada je reč o Zoranovom bratu, njegov jedini kontakt s policijom bio je kada je, u nedelju, otišao na formalno saslušanje u policiju

Ako biste zamišljali krivični dosije supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović Zorana i njegovog oca Vladimira, ispred sebe biste eventualno imali dva prazna lista papira, budući da njih dvojica, u dosadašnjem životu nisu nikada prekršili zakon – ili to bar policija nije otkrila.

Kako “Telegraf” saznaje, osim što nema kriminalni dosije, Zoran Marjanović nikada nije dobio ni prekršajnu prijavu, a za svo oružje koje poseduje ima dozvolu.

[adsenseyu5]

Isto važi i za njegovog oca, a kada je reč o njegovom bratu, njegov jedini kontakt s policijom bio je kada je, u nedelju, otišao na formalno saslušanje u policiju.

STRAVIČNI DETALJI OBDUKCIJE: Ubica pevačici smrskao glavu drvenom palicom! (INFO)

DNK analiza koja treba da pokaže da li tragovi koji su nađeni ispod Jeleninih noktiju imaju veze sa njenim mužem, uskoro bi trebalo da bude gotova, dok prethodno rađene analize nisu pokazale Zoranovu povezanost sa Jeleninim ubistvom.

Podsetimo, Zoran Marjanović se nalazio u zgradi beogradske policije od nedelje uveče gde je sa njim obavljan informativni razgovor o okolnostima ubistva njegove supruge Jelene, koja je nestala u subotu popodne dok je trčala nasipom u naselju Crvenka u Borči.

Njeno beživotno telo policija je pronašla u nedelju popodne nedaleko od mesta gde joj se gubio svaki trag.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)