NEZAPAMĆEN INCIDENT: Trenera kaznili novčano, igraču uručen OTKAZ! (VIDEO)

nasilje

FOTO: YOUTUBE/ONLINE SPOTLIGHT VIDEOS / SCREENSHOT

Nesvakidašnja scena obeležila je meč 2. kola Superlige za odbojkaše u Kragujevcu, koji su odigrali Radnički i Niš

Senku na dobru igru svog tima bacio je trener gostiju Dragan Svetozarević, koji je tokom utakmice šutnuo dizača svog tima nezadovoljan njegovim potezom.

Nakon toga on je dobio crveni karton, a povodom čitavog incidenta oglasile su se Nišlije.

PROČITAJTE JOŠ ZNATE LI ZAŠTO? U Skupštini Crne Gore danas su svi nosili CRVENE BEDŽEVE (FOTO)

Rukovodstvo kluba je uz odluku Upravnog odbora, javnosti uputilo i izvinjenje za nemili događaj, a njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Odbojkaški klub Niš se u proteklom periodu trudio da na najbolji mogući način reprezentuje svoj grad, Republiku Srbiju i odbojku kao kao sport.

Iz tih razloga kao sportski kolektiv koji gaji sve sportske i humane vrednosti, osuđujemo svaki ishitreni potez bilo kog našeg člana.

Na sednici Upravnog odbora kluba, održanoj u utorak 22.09.2020. Upravni odbor je doneo odluku o sporazumnom raskidu ugovora sa igračem Milošem Antonićem, a trenera Dragana Svetozarevića je kaznio novčanom kaznom u skladu sa disciplinskim pravilnikom kluba.

OK Niš neće dozvoliti da ugled kluba bude narušen na bilo koji način i da pojedinac bude iznad kluba.Izvinjavamo se kompletnoj sportskoj javnosti za ovaj nemili događaj, navodi se u saopštenju. Inače, odbojkaši Niša su uspeli da na ovom meču savladaju Radnički, sa 3:2

 

Dnevne.rs, N.Z.L.Blic