NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI SMRTI MLADOG RUKOMETAŠA: Priveden taksista koji je prijavio da je pronašao telo mladića kod Sombora (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili M. V. (46) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji mladić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili M. V. (46) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji mladić.

Sumnja se da je on, na raskrsnici puteva Sombor – Stapar Prigrevica, 10. februara, oko 3.30 časova, upravljajući taksi vozilom marke “opel”, udario pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. On je, kako se sumnja, pobegao sa mesta nesreće, a policiji prijavio da je našao beživotno telo mladića.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru, M. V. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru.

Podsećamo beživotno telo Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice pronađeno je pored puta Prigrevica-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina. Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave. Kako su njegovi drugari kasnije ispričali za “Blic”, Gojko je prethodno bio u izlasku u selu Stapar kod Apatina.

hapsenje

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / INSTAGRAM

O njegovoj smrti, u selu Prigrevica gde je živeo sa ocem, povele su se razne teroije: da ga je uradio automobil dok je pešačio pored puta, da ga je udario kamion, a postojale su i sumnje da ga je neko prebio posle noćnog provoda i izbacio iz automobila baš na tom mestu.

MILOŠ I JELISAVETA POSTALI RODITELJI: Devojčici su dali BIBLIJSKO ime (FOTO)

Policija od tog dana intenzivno radi na rasvetljavanju činjenica koje bi mogle da objasne kako je mladi, perspektivni rukometaš nastradao.

(Dnevne.rs /Izvor:  Z. Čonkaš , J. A, Blic)