NEVERICA: DEVOJKA SE PROBUDILA U BOLOVIMA I OBLIVENA KRVLJU, ono što je ugledala u sobi nateralo je da ZAVRIŠTI NA SAV GLAS (FOTO)

devojka

Foto: Fejsbuk /Jodie Nailard

Britanka Džodi Nejlard (22) iz sna trgao je oštar bol u ruci oko pola šest ujutru.

Ruka joj je krvarila, iako u prvom trenutku nije mogla da shvati zašto. Uskoro je usledio novi šok.”Moj biceps me je jako boleo i bio je prekriven krvlju.

Pitala sam šta se desilo kada sam ugledala lisicu na drugom kraju kreveta.Počela sam da vrištim i da plačem. Dok sam iskakala iz kreveta, slučajno sam je šutnula i odletela je na drugi kraj sobe i istrčala kroz vrata”, kaže Džodi.

Ali lisica nije odmah otišla, samo je pobegla u drugu sobu. Džodin dečko, Hari King morao je da gađa životinju jastucima i tek kada je uspeo da je istera odveo je svoju devojku u bolnicu.

Džodi je sledeća dva dana provela u bolnici gde je primila vakcinu protiv tetanusa, besnila i poliovirusa.Lisica se inače u njen stan u zapadnom Londonu uvukla kroz balkonska vrata koji je njen dečko Hari slučajno ostavio otvorena.

Inače, napadi lisica na ljude su retkost, ali Džodi je imala tu nesreću da se upiše na listu malobrojnih ljudi kojima se desila slična situacija. U Srbiji takođe su viđene, one lutaju bez ikakve kontrole. Građani Valjeva su nekoliko puta istakli svoju zabrinutost….

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: The Stars Post)