NEŠTO SE SPREMA! Oboren Fejsbuk Prave Crne Gore, Milačić porukom pokopao bivšu vlast! (FOTO)

Foto: Facebook/Marko Milačić – Prava Crna Gora

Prava Crna Gora saopštila je da je oborena Fejsbuk stranica te partije sa 130.000 pratilaca, ocenivši da je više nego očigledno da je reč o „osveti odlazećeg režima koji ne može da se pomiri sa fijaskom trodecenijske diktature“

Izjavu Marka Milačića, lidera Prave Crne Gore, tim povodom objavljujemo u celini:

„Obaveštavamo Vas da je upravo oborena fejsbuk stranica Prave Crne Gore Marka Milačića sa 130.000 pratilaca, ujedno i ubedljivo najveća politička fejsbuk stranica u Crnoj Gori, veoma praćena i u regionu.

Više je nego očito da je reč o osveti odlazećeg režima koji ne može da se pomiri sa fijaskom trodecenijske diktature. Po istraživanju Digitalnog forenzičkog centra, fejsbuk stranica Marko Milačić — Prava Crna Gora je u prethodnom periodu bila ubedljivo najpraćenija politička stranica u Crnoj Gori.

PLJUŠTE ZABRANE, PEVAČICA U OČAJU! Nekoliko srpskih televizija odlučilo je da zatvori vrata pevačici Jadranki Barjaktarović (INFO)

Najviše interakcija po objavi u junu (4,3 hiljade), ujedno i politička stranica sa najviše lajkova (70,1 hiljada). U julu je takođe stranica Marko Milačić — Prava Crna Gora zadržala trend političke stranice sa najviše interakcija po objavi (3,4 hiljade).

Tim IT stručnjaka Prave Crne Gore radi na identifikaciji počinilaca, te što bržem rešenju novonastale situacije.Ništa nam ne možete, bićemo samo jači! Naša snaga nije na društvenim mrežama, već u narodu i istini, a društvene mreže su samo odraz toga.

Mi svo vama oborili režim, a vi nama fejsbuk stranicu. Ko je bolje prošao?“.

   

Dnevne.rs, Sputnjik Srbija