“NEŠTO GA JE VUKLO DA ODE TAMO”: Otkriveno ko je mladić koji je BRUTALNO UBIJEN nasred ulice u Bratislavi (FOTO)

MOMAK

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedelju popodne pronađeno je beživotno telo mladog Srbina, a kako je potvrđeno za “Blic” reč je o Nikoli Kosaniću (22) iz Malog Popović kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, po svemu sudeći, nije poznavao.

– Nikola je jako dobar momak, samo reči hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku!

On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne verujemo da je izazvao sukob – kaže Nikolina prijateljica za Kurir.Kako su slovački mediji objavili, Nikola je imao vidljive povrede na telu, a pretpostavlja se da je koban bio udarac u glavu koji su me nepoznati napadač naneo.

– Nikola ima tri sestre, privremeno je tamo radio kao fizikalac, išao je u više navrata. Poslednji put otišao je na kratko, i eto, bilo je kobno! Nešto ga je vuklo da ode tamo, neki drugovi su mu ostali ovde. Porodica ima peripetije oko preuzimanja tela, još se ne zna kada će sahrana – kaže sagovornica.

UMRLA PEVAČICA LEGENDARNOG BENDA “ROKSET” (FOTO)

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija Slovačke preko snimka traži napadača. Kako se saznaje, Nikola je bio sa drugarom u piceriji, a nakon što su otišli došlo je do sukoba sa četvoro napadača.Nakon što su ga brutalno pretukli, nesrećni mladić je ostao da leži na zemlji bez svesti, a policija je stigla kroz 10-ak minuta.

 

(Dnevne.rs /Izvor:  J. A., Blic)