Nepoznati detalji ubistva Teodore Kaćanski: Ovo je razlog zašto nije imala šanse da preživi (INFO)

ZRTVA

Foto: Facebook/Teodora Kaćanski

Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš

Teodora Kaćanski preminula je nakon teškog ranjavanja u subotu uveče. Kako kaže izvor blizak ovom slučaju, fitnes-instruktorka iz Novog Sada nije imala šanse da preživi.

[adsenseyu5]

– Prilikom napada u kojima je meta u automobilu najčešće se puca u gornji deo vozila. Tako je bilo i nedavno u slučaju ubistva navijača Partizana Aleksandra Stankovića u Beogradu. Njemu je ubica sasuo rafal u glavu i najveći broj hitaca završio je precizno u gornjem delu tela i bili su smrtonosni. Tako je bilo i u napadu u Novom Sadu.

-Nesrećna devojka pogođena je sa tri metka, od kojih joj je jedan prošao kroz vrat, drugi joj je pogodio stomak, a treći levu butinu. Sve vreme u bolnici je bila na veštačkim aparatima – rekao je izvor za Telegraf.rs.

Teodora je zadobila tri prostrelne rane. Jedan metak je prošao kroz vrat, drugi je završio u levoj butini, a treći u stomaku, zahvativši i oštetivši jetru i želudac, a izašao je na grudni koš. Inače, sve tri prostrelne rane zadobila je s leve u desnu stranu.

[adsenseyu4]

Kako saznajemo, njen dečko Nenad Stević, zbog kog je Teodora navodno i primila tri metka, neće da sarađuje sa policijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

1 Comment on "Nepoznati detalji ubistva Teodore Kaćanski: Ovo je razlog zašto nije imala šanse da preživi (INFO)"

  1. 1QZXLv Very good post! We will be linking to this great content on our site. Keep up the great writing.

Comments are closed.