Nemanja, sledeći put kukovi napred i završi ga: MMA borci analizirali “kragnu” srpskog košarkaša u tuči sa Aflalom (VIDEO)

bjelica

Foto: Tanjug/AP, Izvor: Telegraf,

Bakočević i Džakić dali nekoliko korisnih saveta našem igraču

Nemanja Bjelica pokazao je protiv Orlanda da poseduje dobar temelj za MMA karijeru kojoj se, naravno, neće posvetiti, uz to je, iznad svega, poslao poruku da drugima ne pada napamet da se tek tako zaleću na njega kao što je Aflalo, pa se proveo kako se proveo – sa glavom u Nemanjinom čvrstom zagrljaju. 

Klasičnom “kragnom” Bjelica je onesposobio ratobornog igrača Medžika, obojica su zbog konflikta isključeni, što je bila udarna vest u američkim medijima sa ovog meča.

U Srbiji se, takođe, sa pažnjom ispratila ova situacija, posebno u MMA krugovima gde je pozdravljena reakcija i pribranost srpskog košarkaša pred protivnikom koji se razmahao.

HOROSKOP ZA SUTRA (19. januar 2018.): Savetujemo da ne ostavljate nedovršene poslove za narednu nedelju (ASTROLOGIJA)

Kontaktirali smo tim povodom MMA borce Dušana Džakića i Vasa Bakočevića koji su nam iz svog ugla analizirali okršaj Srbina i Amerikanca u Orlandu.

du.

– Znači, Bjelice, drugi put spoji ruke, kukove napred, stegni i davi dok kukavica ne prebledi – posavetovao je Džakić Bjelicu kako da postupi u nekoj narednoj sličnoj situaciji.

Slično razmišlja i Bakočević koji je pohvalio srpskog košarkaša za brzu reakciju na pokušaj Aflala da ga nokautira.

– Odličan desni “swing” Aflala, ali Bjelica se izvukao odličnom eskivažom i onda puna giljotina.

Mogao je prići kukovima i udaviti ga u stojećem stavu ili povući gard, završiti ga, ali dobro, sledeći put biće bolje – kaže Bakočević.

Pogledajte video:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)