Nemanja je poginuo ŠEST dana pred rođendan, nedaleko od kuće: Uzeo je očev “mercedes”, jurio 170 na sat, sleteo s puta i zakucao se u drvo? (FOTO)

poginuo

Foto: Instagram/nlazarevic3

Auto je bio potpuno zgužvan, pričaju očevici

Nemanja L.(17) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Umčarima kod Grocke kad je mercedesom sleteo s puta i zakucao se u drvo.

 Dečak je podlegao povredama na licu mesta, a pretpostavlja se da je kobne večeri uzeo automobil od oca s obzirom na to da nije imao vozačku dozvolu.

– Nemanja je išao Beogradskom ulicom ka centru. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad mercedesom, udario o ivičnjak, pa u drvo!

pomoć

Foto ilustracija: Beta

Od siline udarca auto je bio potpuno smrskan, a na licu mesta ostali su delovi mercedesa – hauba, volan i ključevi – priča sagovornik Republike.

Očevici kažu da su začuli prasak i da su odmah pojurili u pomoć nastradalom mladiću.

– Auto je bio potpuno zgužvan, nismo mogli da dođemo do dečka! Bio je sav krvav, krkljao je i ubrzo izdahnuo.

 Kasnije smo od policajaca čuli da je navodno vozio 170 kilometara na sat i da je brzina uzrok nesreće – priča očevidac za Republika.rs.

Međutim, utvrđuje se i da li je mladiću eventualno pozlilo tokom vožnje jer je bio dijabetičar i na insulinu.

Nemanja je navodno kobne večeri s društvom sedeo u obližnjem kafiću.- Pričali smo o Nemanjinom rođendanu, 18. maja trebalo je da napuni 17 godina.

HITNO UPOZORENJE RHMZ! U NAREDNA DVA SATA SNAŽNI PLJUSKOVI: Provala oblaka u ovih 5 okruga Srbije, opasnost i od poplava! (INFO)

Onda smo se rastali, on je krenuo kući i usput da odbaci druga. Potom mi je poslao poruku: “Kući sam, pobratime, nema brige” i, eto, sad ga više nema – priča neutešni S. D.

Njega su čim je došao kući pozvali drugari da dođe do školskog dvorišta, gde se inače okupljaju.

– Seo je u kola i poginuo nedaleko od kuće. Ovo je užasno – rekao je S. D.

Porodica nastradalog nije bila u stanju da daje izjave za medije.

       

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Republika)