NEKA VAŠ DOM PRIVLAČI SREĆU: Ove predmete morate odmah BACITI, a unesite u njega sledećih pet sitnica

dom

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Imate osećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo onde krije rešenje vaše nevolje.

Naime, prema mnogim verovanjima, postoje predmeti koji domu donose nesreću, a isto tako i oni koji donose sreću.

Želite li dom bez negativne energije, izbegavajte sledećih pet sitnica koje donose nesreću…

Ogledalo okrenuto prema krevetu – Veruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, puštajući nedobrodošle uticaje od spolja u inače dobar i zdrav brak.

Crna vrata – Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju su stranu sveta okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače će u vaš dom pozvati lošu sreću.

AKO UKLJUČITE MAŠINU ZA VEŠ NOĆU KAZNA 5.000 DINARA, ISTRESANJE MRVA DO 25.000! Ovo je detaljan spisak kazni po gradovima! Najgore ćete proći u Čačku, čak 100.000 za ovo! (FOTO)

Biljka s bodljama – Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i želite li da vaš dom privuče pozitivnu energiju, izbegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

Kalendar na pogrešnom mestu – Kalendar obešen na ulazna vrata doma podsetnik je na prolaznost života i veruje se da tada utiče na trajanje životnog veka njegovih stanara.

Slika brodoloma – Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.

Želite li dom pun pozitivne energije, unesite u njega sledećih pet sitnica koje donose sreću:Sveže cveće– Stavite li sveže cveće na neko vidljivo mesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cveće s bodljama (pogledajte deo teksta o predmetima koji donose nesreću pod brojem

Obojena vrata – Gledaju li vrata na jug, obojite ih u crvenu ili narandžastu boju, vrata okrenuta prema severu treba da budu plava ili crna, gledaju li na zapad izaberite sivu ili belu boju, a ona okrenuta prema istoku doneće vam sreću ako su smeđa ili zelena.Raspored nameštaja

– Veruje se da kružno postavljen nameštaj pomaže u protoku energije.

horoskop

pixabay

Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno u odnosu na vrata spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

4. Potkovica – Mnoge kulture veruju da konjska potkovica obešena iznad vrata donosi sreću.Ako je potkovica okrenuta naviše, to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta na dole, sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

6. Lovac na snove – Obešen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanare od ružnih snova.

   

Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor: Zadovoljna.hr)