NEDELJU DANA JE U VEŠTAČKOJ KOMI: Ključni dan za Darka Lazića, KBC Zemun odlučuje o planu daljeg lečenja pevača! (INFO)

darko

Foto: Kurir

Darko Lazić nakon nedelju dana veštačke kome u kojoj se nalazi, boljeg je zdravstvenog stanja što je juče novinarima potvrdio i njegov otac rekavši: “Darko je dobro”.

Njemu u KBC “Zemun” sleduje dug oporavak. Plan daljeg lečenja Darka Lazića u Zemunskoj bolnici trebalo bi da se napravi danas na konzilijumu.

Juče je odlučeno da se on neće prebacivati na Vojno-medicinsku akademiju. Lazić je pod budnim okom lekara intenzivne nege i njegovo stanje je na posebnom praćenju. Situacija je stabilna ovih dana koji su usledili nakon operacije prilikom koje mu je izvađena slezina, a i zaustavljeno mu je unutrašnje krvarenje.

Ukoliko, kao i prethodnih dana, ne dođe do novih komplikacija, sledi potpun, ali dug oporavak pevača, koji čak može da potraje i do godinu dana.Porodica i prijatelji već su razgovarali sa lekarima ortopedije na Banjici, gde im je rečeno da će ga primiti po hitnom postupku, kada se saniraju povrede glave i Darkovo opšte stanje sredi.

“Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro”, rekao je Darkov drug.

Lazić je i dalje u veštačkoj komi kako bi telo lakše reagovalo na traumu izazvanu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 23. oktobra u njegovom rodnom selu Brestač.

NOVI SKANDAL U ZDRAVSTVU? U Nišu 25 pacijenata zaraženo je hepatitisom C tokom dijalize, a pušteni kući bez ikakve terapije (INFO)

Kako je utvrđeno, Darko se četiri puta prevrnuo u automobilu kada je izgubio kontrolu nad vozilom.

(Dnevne.rs / Kurir.rs/Alo)