NAZIVAO JE KAFANOM U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE, ZLOSTAVLJAO JE PRED PRIJATELJIMA I GOVORIO DA JE KU*VETINA: Jeziva ispovest pevačice Nataše Bekvalac o životu sa Lukom!

bekvalac

Foto: INFORMER

Nataša Bekvalac otkrila je detalje iz života sa Lukom. Problemi su počeli mnogo pre nemilih događaja prošle nedelje, piše Svet.

Kako saznaje magazin Svet, bračni život Nataše Bekvalac i Luke Lazukića bio je daleko od savršenog od samog početka.

Nataša je u emotivnom priznanju iznela detalje iz dosadašnjeg odnosa sa Lukom, iz kojih se svakako moglo naslutiti da je  trenutni epilog bio neizbežan.

“Pakao je počeo već na venčanju, tad je kupio pištolj!”, objasnila je Nataša, ali tu njihovim problemima nije bio kraj.

 

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu

“Zlostavljao me je pred prijateljima, govorio je da sam kurvetina. Svima je govorio: Moja žena je kafana u koju svako može

da uđe”, dodala je pevačica.Luka se, naime, borio i sa problemom sa alkoholom.

“Ima problem s pićem, može da popije i flašu viskija”, objasnila je Bekvalac.Podsećamo Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Prvo je iskaz davao Luka, potom je oko pola dvanaest stigla pevačica zajedno sa dadiljom i zadržali su se u zgradi suda sve do 15.50.

Lazukić je posle davanja iskaza, iako je rekao da će dati izjavu za medije, bez reči otišao automobilom koji je došao po njega.

Iskaz je potom dala pevačica, a zatim i dadilja. Nataša je iskaz davala 3 sata, koja je došla nakon Luke i završila u 15.50.

Bekvalčeva je izašla u pratnji advokata, a onda je stigla kući u pratnji advokata i nije davala izjave.

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/ Svet)