NASLEĐE NAŠIH PREDAKA: Evo prilike da saznate šta vaša KRVNA GRUPA govori o vama i vašoj ličnosti

test

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Da li ste perfekcionista, šarmatni ili osećajni zavisi i od vaše krvne grupe

Ma koliko to čudno zvučalo, krvna grupa nam, osim veoma važnih zdravstvenih podataka, daje informacije i o našoj ličnosti. Evo prilike da saznate šta vaša krvna grupa govori o vama i vašoj ličnosti.

A (A+ i A-)

Bilo da ste A + ili A – krvna grupa, vi ste perfekcionista. Osoba ste koja svojim stavom i ponašanjem može spasiti dan, ali to ne znači da ste osoba bez mana. Za vas je svojstveno to da umete da budete isuviše tvrdoglavi i posesivni, što svakako ne prija svakome.

B (B+ i B-)

Vi ste veoma saosećajni i optimistični. Uz to, volite životinje i veoma ste ambiciozni. Vrlo lako možete da razumete stavove drugih ljudi, zbog čega vas posebno vole, ali vam je ujedno najveći neprijatelj sposobnost da se suprotstavite svima.

[adsenseyu1]

Ipak, niko ne može da osopori vaš ponos, fleksibilnost i činjenicu da ste neverovatan prijatelj.

Blood Bags, Red, Red Blood Cells, Blood Donors

AB (AB+ i AB-)

Vi ste veoma šarmantni i svakodnevne sitnice vas uopšte ne nerviraju. Ljudi zbog toga vole da budu u vašoj blizini, ali to ne znači da nemate mane. S obzirom na to da vam se neretko dešava da budete zaboravni, možete odavati utisak čudaka.

[adsenseyu1]

0 (0+ i 0-)

Veoma ste intuitivni i fokusirani, i odlično izlazite na kraj sa stresom i stresnim situacijama. Ono što je takođe odlika vaše ličnosti je da obožavate da radite, ali vrlo često se možete poneti i kao veliki egoista. Najveća prednost koju imate upravo je vaš dobar izgled.

(Wannabemagazine.com)