NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Pevač Darko Lazić u zagrljaju trudne verenice

Banja

Foto: Dnevne.rs

Verenica Darka Lazića Marina Gagić zabeležila je intimni trenutak dok je bila u poseti pevaču.

Marina, koja je u drugom mesecu trudnoće, svakodnevno obilazi Darka, a da se pevač sve bolje oseća dokazuje i fotografija koju je Gagićeva objavila na Instagramu. Darko i njegova verenica pozirali su zagrljeni. Za razliku od pevača koji je ozbiljan, Marina ima osmeh na licu.

– Moj život – kratko je poručila buduća mama.Podsetimo, prvu Darkovu fotografiju iz bolnice objavila je njegova majka Branka na Aranđelovdan, kada je pevač čestitao slavu. Pre nekoliko dana Lazić i njegova verenica obradovali su svoje najbliže kada su saopštili da će postati roditelji sledeće godine.

bolnica

FOTO: PRINTSKRIN / INSTAGRAM

Darko Lazić oporavlja se u bolnici od 23. oktobra, kada je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu i zadobio telesne povrede opasne po život. Policija je utvrdila da pevač nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Darko je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

Prvi put je operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

Sledeću intervenciju je imao 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk. Iako još uvek ne može samostalno da stoji, lekari svakodnevno vežbaju sa Darkom i uskoro bi trebalo da sa intenzivne nege bude prebačen u apartman KBC Zemun.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. D., Blic)