NAJINTELIGENTNIJI ZNAK HOROSKOPA: Duboka intuicija im omogućava da pre svih shvate i proniknu u sve (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dve njihove najizraženije osobine su duboka intuicija i razvijena empatija, koja im omogućava da shvate i proniknu u sve, mnogo pre drugih. 

Oni osećaju mnogo dublje, te su u teškim trenucima izuzetna podrška prijateljima. Ne morate ni da izgovorite, oni već znaju da imate problem. Nažalost, taj problem često doživljavaju lično, kao da se dešava njima.

Ribe imaju ogromnu moć zapažanja i od njih ništa ne možete da sakrijete. Za to je odgovorna duboka intuicija, a pripadnici ovog znaka se često i oslanjaju na nju.

Ovi znaci jednostavno analiziraju i procenjuju situaciji oko njih, najtačnije shvataju dešavanja, kao i ljude iz okruženja. Ipak, mana je što zbog toga mnogo pate.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Kao veoma empatičan znak, Riba će moći da razume i neke od najgorih postupaka svojih prijatelja. Ali, iako na prvu ih osudi, ona će ih razumeti. Kada je reč o konfliktima, ovaj znak možda nikad ne zaboravlja, ali lako prašta.

APSOLUTNI HIT Hleb bez brašna: Ovo je nešto najukusnije što ćete probati! (RECEPT)

Pored patnje koja im donosi empatija, Ribe su znak koji se teško snalazi u stvarnosti, te za njih se kaže da žive u imaginarnom svetu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)