NA IVICI ŽIVACA! Radnik Doma zdravlja pesnicom polomio nos vođi tima za testiranje na KORONA VIRUS! (INFO)

doktor

FOTO ILUSTRACIJA: EPA/NICOLA FOSSELLA

U kovid ambulanti u Valjevu u nedelju došlo je do fizičkog okršaja dvojice zaposlenih, kada je jednom od njih polomljen nos!

Zbog ovog incidenta, protiv radnika valjevskog Doma zdravlja N.S. (39) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku jer je svom kolegi O. A. (37) udarcem pesnicom naneo telesne povrede.

Incident se dogodio u nedelju u 18 časova ispred zgrade Doma zdravlja, koja je zbog teške epidemiološke situacije pretvorena u kovid ambulantu.

Povod za fizički obračun između dvojice medicinskih radnika za sada nije poznat, a uprava Doma zdravlja nije se oglašavala.

PROČITAJTE JOŠ  UDARNA SVETSKA VEST! Otkriveno kada će se pandemija korona virusa ZAVRŠITI

Posle verbalne rasprave ispred zgrade ustanove, kako se nezvanično saznaje, N.A. je svom kolegi zadao tri udarca u predelu glave, tom prilikom mu polomivši nos.

Zbog toga je O.A, koji je kao medicinski tehničar angažovan kao vođa tima za testiranje na korona virus, morala da bude ukazana lekarska pomoć.

Nakon incidenta pozvana je policija koja će, a protiv N.S. podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za nanošenje teške telesne povrede.

 

Dnevne.rs, Blic