MUDRA ŽENA SAVETUJE BUDUĆE TURISTE: Srpkinja u Grčkoj došla na sjajnu ideju da sačuva stvari od lopova na plaži (FOTO)

suncobrani

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kada odete na more, jedna od poteškoća sa kojom smo se svi susreli bezbroj puta jeste kako sačuvati novac i važne stvari od lopova na plaži.

Nebitno da li idete sami ili sa društvom, lopov uvek vreba, a vi se ne možete opustiti i uživati u zasluženom odmoru.

Na kraju obično rizikujete, pa kao “bez brige” idete u vodu i tamo prevedete sate, u nadi da neće baš vas pokrasti, ali uvek vam je negde u podsvesti – šta ako to ipak budem ja.

Iz tog razloga ljudi obično ne nose mnogo novca na plažu, samo za osnovne stvari poput vode, sladoleda ili plaćanja ležaljki, odnosno novca koji odmah potroše.

A onda u takvim slučajevima se gotovo uvek desi ili da upoznate neku super ekipu koja vas zove na piće, a vama je smor jer nemate kintu, a mrzi vas da idete do apartmana ili vam u najprostijem slučaju zatreba nešto iz prodavnice.

Izgleda da je i ovim mukama došao kraj, pa ako nosite više para evo ideje gde da sakrijete novac, tako da nijednom lopovu ne padne na pamet da zaviri.

Jedna Srpkinja na plaži u Grčkoj je podelila ideju koja svakako nije njena, ali je vrlo popularna sa roditeljima koji su sa malom decom na letovanju.

Novčanik, ključeve i važne stvari je zamotala u bebinu pelenu i prosto ostavila na plaži kraj stvari.

Bačenoj bebinoj peleni teško možemo da zamislimo da bi iko prišao (ko ne mora), a lopovi ni ne slute da je unutra pravo malo bogatstvo: mobilni, sat, novčanik…

Jedni su oduševljeni ovom idejom, dok oni sa većom decom pitaju šta oni da rade.

– Šta ako naiđe čistač ili neko ekološki osvešćen i baci pelenu u kontejner, onda se pozdravi sa dragocenostima – jedan je od komentara na ovu ideju.

Istina, to je tema za razmišljanje 🙂

– Sad će lopovi videti i ovu objavu, pa više ni to neće biti sigurno – zaključili su neki. Ova kao i sve druge ideje nekom se dopada , nekom ne.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)