“MORAO SAM DA ODEM DA NAHRANIM MAČKE I OTVORIM MAJSTORIMA VRATA” Oglasio se lider Sergej Trifunović! (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović večeras se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom udaljio sa mesta udesa.

On je to priznao i na svom Tviter profilu.  Zakačio sam autobus, sebi s**** vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus.

Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke vraćm se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe.

Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo – Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060……., jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam “pobegao sa mesta”. Hvala na razumevanju.

NESREĆA U ĆIĆEVCU: Mašina uvukla Slavoljuba (37) u bubanj za mlevenje! (INFO)

Nesreća se dogodila kod pumpe “Dejton”, oko 20.55 časova, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom “reno megan” udario u zadnji levi deo vozila.

sergej

Sergej Trifunović, poruka, Foto: Twitter/Printscreen

Vozač autobusa je došao do zadnjeg dela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG rekao da za tim nema potrebe, seo u automobil i otišao sa lica mesta u smeru ka Brankovom mostu – rekao je jedan od očevidaca.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Alo/Blic)