MOJ ZORAN IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE 150! Svekar ubijene JELENE JECE MARJANOVIĆ otkrio tajnu svog sina

svekar

Foto: Telegraf

– Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom – rekao je Vladimir

Otac Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, Vladimir, kaže da svog sina nikada nije vodio kod psihijatra dok je bio mali.

POSLEDNJA VEST: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović – MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

Nije bilo potrebe za tim. Moj sin je natrposečno inteligentan skoeficijentom oko 150. Stvarno je glupo da se po medijima Zoran etiketira kao neko ko ima problem sa psihom, to nema veze sa istinom – rekao je on za beogradske medije.

[adsenseyu1]

Inače, mediji su podsetili na priču iz novogodišnjeg broja magazina “Treće oko” koje je izašlo 1. januara 1990. a gde Vladimir priča o tome kako je vodio sina kod psihijatra jer su se svi u okolini plašili zbog njegovog ponašanja jer je,

OBRT U ISTRAZI, MALA JANA VIDELA UBISTVO: POLICIJI REKLA – dogodilo se nešto strašno! (INFO)

tada rekao, mogao da šeta po astralnom svetu, otkrije prošli život, a znao je i neke stvari koje su se dogodile na njegovom rođenju, o kojim mu niko nikada nije pričao.

Printskrin: Grand Production

Printskrin: Grand Production

Podsetimo, beogradska policija ima glavnoosumnjičenog za najmisterioznije ubistvo koje se u poslednjih nekoliko godina desilo na ovim prostorima.

[adsenseyu1]

Posle višednevne istrage i danonoćnog rada na terenu osoba za koju se najviše sumnja da je izvršio ubistvo pevačice Jelene Marjanović je ipak – njen suprug Zoran, koji je dva puta pao na poligrafu, a ne prošao kako se u medijima navodilo.

‘IDEM PO ĆERKU, ZOVITE POLICIJU’: Ovo je REAKCIJA MUŽA ubijene pevačice na vest da je glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)