MISTERIJA: JOŠ SE NE ZNA KO JE UBIO ZVEZDU “GRANDA”, Jelena noć pred smrt izmirila dug (INFO)

zrtva

Foto: kurir

Dan pre nego što je nestala i ubijena, pevačica Jelena Krsmanović je izmirila svoja dugovanja, a “Blic” je dobio pouzdanu potvrdu o najmanje jednom takvom slučaju.

Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živela u Borči i platila dug od 1.200 dinara. Da li se to i na koji način može povezati sa kasnijim događajima, niko ne može da zna.

Kako nam je juče rekao apotekar, došla je oko 19 časova, sportski obučena i sa roze kačketom na glavi.

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, pušten je večeras iz policije, nakon zadržavanja od 48 sati. Kako “Blic” saznaje, u do sada urađenim DNK analizama nema njegovih tragova DNK na mestu zločina.VEĆ STIGAO KUĆI Muž ubijene pevačice pušten iz policije, njegov DNK nije nađen na mestu zločina

– Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: “Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati”.

[adsenseyu1]

 

A ona mi je na to odgovorila: “Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu”. To me je začudilo, ali nisam hteo da se mešam i da je pitam o čemu se radi – kaže radnik u apoteci.

On napominje i da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara.

– Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug.

Apotekar dodaje da je juče, dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

– Mislili su da je nešto dugovala, pa su došli. Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen. Kupili su gvožđe za njenu bolesnu mamu i otišli – kaže on.

[adsenseyu1]

U domu porodica Krsmanović i Marjanović ukućani su i juče bili u šoku. Još uvek ne znaju kada će da sahrane Jelenu, niti ko ju je ubio. Marjanovići čekaju da se iz pritvora vrati njen suprug Zoran i pripremaju se za dolazak prijatelja i rođaka. Jeleninu ćerkicu Janu posle tragedije odveli su kod bake Zorice, a tu će, kako su nam rekle njene rođake, do daljeg i ostati. Sa njom su prekjuče razgovarali i psiholozi.

APOTEKARU KOJI JOJ JE PREDLOŽIO DA KUPI VEĆE PAKOVANJE REKLA: NEĆU JOŠ DUGO BITI TU

– Stalno je uz baku, a sada je u vrtiću. Ona sve zna i samo ćuti. Rekla je samo: Svi imaju mame, a ja nemam – tiho je prokomentarisala njena rođaka.

U kuću Krsmanovića došle su i tri Jelenine tetke, kao i strina Goca koja je u suzama pokrivala lice. Jelenina majka Zorica ne može da obuzda suze i nema snage da priča o tragediji. Strina Goca priča da joj je Jelena bila kao sestra. Suze joj naviru i kada se priseti svog supruga koji je preminuo pre dve godine. Sa njim je, kaže, Jelena imala poseban odnos i gledao ju je kao svoje dete nakon što joj je pre devet godina preminuo otac. Jelenine tetke se s bolom prisećaju lepih trenutaka i ističu da se Jelena nije žalila na porodične probleme. Brinu i za teško bolesnu Zoricu o kojoj je Jelena brinula.

Nada Topčagić: Nije se družila sa estradom

Dugogodišnja prijateljica Jelene Krsmanović, Nada Topčagić kaže da je skrhana bolom.

– Konstantno plačem. Upoznala sam je kada je imala 13 godina. Pevala sam u kafani u Borči i otac ju je doveo da sluša moj nastup. Pitao me je da li devojčica može nešto da otpeva i pristala sam. Počela je da peva pesme Dragane Mirković i Cece i ja sam bila oduševljena. Od tada smo se redovno čule, viđale i družile. Često sam dolazila u njihov studio. Uvek sam je pitala zašto ne snimi još neku pesmu. “Zlatnik”, “Brojanica”, sve su to bile njene pesme, za koje je ona, maltene, napisala muziku. Kritikovala sam je što ih ona nije snimila, ali je nekako uvek bila povučena, nije želela preterano da se eksponira, niti se družila sa estradom. Kada je rodila dete povukla se sa scene. Vratila se, ali nije joj se dalo. Čak smo snimile i duet koji nikada nismo objavile.

(Mateja Beljan , Bojana Bogosav /Blic)