Miroslav Lazanski: “KOSOVO JE PROMENILO RUSIJU”!

analiticar

Foto: printscreen/youtube

Vojno-politički komentator Politike Miroslav Lazanski izjavio je, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink, da su sve države koje su dale svoj vazdušni prostor avionima NATO 1999. godine praktično učestvovale u agresiji na Srbiju.

– Amerikanci su takvi. Ako je NATO odlučio, tu nema dalje. Sve zemlje koje su dale vazdušni prostor, takođe su učesnici agresije, Albanija, ali i sve zemlje. Austrija je bila vojno neutralna i nije dala vazdušni prostor.

[adsenseyu5]

-Sve bivše zemlje Jugoslavije dale su svoj vazduš ni prostor, uključujući Mađarsku, Rumuniju, Makedoniju, ostale da ne pominjem – rekao je Lazanski.

Lazanski ističe da su Rusi, nakon bombardovanja Srbije, promenili sopstveno viđenje sveta.

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (FOTO) (VIDEO)

– Putin je Amerikancima rekao da svet nije samo njihov. Kosovo je promenilo Rusiju, i njihove odnose prema svetu. Kod Rusa nemate definiciju da je svaka tačka od vitalnog značaja, dok kod Amerikanaca imate upravo to – poručio je on.

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor:Informer.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

2 Comments on "Miroslav Lazanski: “KOSOVO JE PROMENILO RUSIJU”!"

  1. miha bukovac | 21. June 2017. at 09:17 |

    Tačno je da sve države koje imaju vazalski odnos do USA i NATO pakta su dale na korišćenje svog vazdušnog prostora NATO avijacije su i učestnici agresije na SRJ, odnosno Srbiju. Austrija je pokazala svoje dostojanstvo otkazivanjem takve “uslužnosti” ali i više od toga. Ponašanje Rusije se ogleda u ponašanju njenog predsednika, tada je bio Boris Jeljcin i on je bio onakav kakav je bio! Sada je predsednik Rusije Vladimir Putin i on je sasvim drugačiji ljudski profil i karakter. Sasvim je izvesno da je “promenio Rusiju”, ali to je Putin!

  2. SvaBDe Major thankies for the article.Really thank you! Great.

Comments are closed.