Marin Le Pen: Evropska unija je jedno veliko prokletstvo koje želim da uništim! (INFO)

Nacionalni front Marin Le Pen
Francuska desničarka Marin Le Pen, čija je partija trijumfovala na evropskim izborima, izjasnila se protiv Evropske unije u intervjuu nemačkom političkom magazinu „Špigel” i rekla da želi da spreči da taj „antidemokratski monstrum dalje diše”.

„Evropska unija je jedno veliko prokletstvo, jedan antidemokratski monstrum….želim da sprečim da se on dalje ‘deblja’ i da dalje diše….„, rekla je Le Pen „Špiglu”.

Nemačka štampa komentariše da za medije nije lako sa ekstremistima raditi, ali da je, međutim, s jedne strane važno da se saznaju njihove namere, a sa druge niko ne želi da bude kritikovan što prenosi sadržaje koji se etički skoro da ne mogu zastupati.

„Onaj ko još nije dobio jasne predstave o Nacionalnom frontu Le Penove, dobio ih je sada, ona je ‘bez filtriranja’ rekla šta želi i to nije ništa drugo nego uništenje EU”, komentarišu njene reči nemački mediji.

EU je, iz ugla Le Penove, oduzela svojim članicama državni suverenite i, uvođenjem evra uterala ih u krizu, koja se ne može rešiti i zato je njen „recept” – nazad ka nacionalnim državama i ukidanje evra.

Le Pen je upozorila i nemačkog kancelara Angelu Merkel na opasnost „eksplozije” EU i moguću mržnju prema Nemačkoj, ukoliko Berlin bude nastavio sa politikom štednje.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Tanjug)

1 Comment on "Marin Le Pen: Evropska unija je jedno veliko prokletstvo koje želim da uništim! (INFO)"

 1. Danilo Vasic | 17. маја 2015. at 22:57 |

  Za sve sto je rekla Marin Le Pen stoprocentno je u pravu. Sve to znaju
  svi u EU, samo ne smeju da priznaju posto su korumpirani od strane
  Amerike, ali vise nemaju nikakvih argumenata za odbranu svoje izdaje.
  Amerika je postala tezak bolesnik koji dise pomocu aparata za vestacko
  disanje. Samo je pitanje casa kad ce umreti.

Comments are closed.