MANDINA SUPRUGA PROGOVORILA O NJEGOVOJ PRERANOJ SMRTI: “Pao je sa tog broda, odmah sam počela da se mirim sa tim da će mu se nešto desiti” (FOTO)

anja

Foto: Instagram/printscreen

U večerašnjoj emisiji “Preživeli” u 22 sata na K1 televiziji gošća će biti glumica Anastasia Anja Mandić, supruga preminulog glumca Milorada Mandića Mande

U intimnoj i potresnoj ispovesti sa gledaocima će podeliti detalje u vezi sa predstavom na kojoj je Manda tragično preminuo na sceni usred premijere dečje predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”.

– Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom.

Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu. Pozvala sam svu decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro.

U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici.

Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboraviti… rekla je Anja Mandić u emisiji.

Emisiju premijerno pogledajte večeras u 22 časa na gorepomenutoj televiziji.

 

Dnevne.rs, A.V.Blic

Be the first to comment on "MANDINA SUPRUGA PROGOVORILA O NJEGOVOJ PRERANOJ SMRTI: “Pao je sa tog broda, odmah sam počela da se mirim sa tim da će mu se nešto desiti” (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*