Lider LDP Čedomir Jovanović zvao Vučića: “Rekao mi je, znaš šta će da ti urade…” (INFO)

političar

Foto: Tanjug

Lider LDP Čedomir Jovanović je, po sopstvenom priznanju, o incidentu u kome su učestvovali on i njegova supruga prošle nedelje obavestio predsednika Srbije Aleksandra Vučića

I ne samo njega, već je tim povodom kontaktirao, kako kaže i ministra policije, zahtevajući da policija uradi sve po zakonu.

On je sve ovo ispričao u intervju za sarajevsku “Face TV”, pojasnivši kako su događaji čiji je on bio vinovnik, izgledali. Ispričao je i šta je konkretno razgovarao sa Vučićem.

– Isprovocirali su me, to je moja odgovornost, i onda sam obavestio i Vučića da slučajno neko ne pomisli da dok ovaj ne kaže da to držimo to sa strane. Obavestio sam ga, nekoliko puta me zvao dok sam bio u bolnici, ali tad smo prvi put razgovarali – naveo je Jovanović.

Kako je kazao, Vučiću je poručio da “sve ide svojim putem, mada nije bilo ni razloga…”

– On nije mogao da veruje, pa je pitao zašto, rekao sam mu kad je porodica u pitanju nemoj ništa da me pitaš. To je neprihvatljivo, rekao mi je, znaš šta će da ti urade, likovaće, ja sam rekao šta da radim, to je moj život – ispričao je Jovanović.

Kazao je i da “ovo što se dogodilo u subotu, što stvarno nije bilo ništa, tu fotografiju koju ste videli, ja sam video tog… da se ne izražavam, video sam da Jelenu vuče za majicu… a ništa se nije desilo… to je besmisleno”.

– Ali kad mi se u subotu to desilo zvao sam policiju, pa sam onda okrenuo ministra policije da urade sve po zakonu, da se slučajno ne desi, znaš kako to bude dok se odozgo ne kaže… – rekao je između ostalog.

Saga sa Čedomirom Jovanovićem počela je po njegovom izlasku iz bolnice gde se lečio od korona virusa.

On je najpre izudarao reketom za tenis D.I. (41) vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju, koji je zbog toga podneo krivičnu prijavu protiv Jovanovića.

Samo dva dana kasnije, usledio je novi incident, takođe ispred “Fizio centra” na Novom Beogradu, kada se Jovanović ponovo sukobio sa D. I., samo što je ovog puta bila prisutna i njegova supruga Jelena Jovanović, a intervenisala je i policija.

 

Dnevne.rs, D.S. Alo