LEPA SI, KIDNAPOVAĆU TE, PA UBITI! Ubijena pevačica dobijala jezive pretnje pred smrt! (INFO)

pevacice

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic /Foto: Promo TV Pink /dnevne.rs

Nedavno mi je pričala da dobija pretnje silovanjem i smrću! Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih videla – ispričala je Jelenina koleginica

Folk pevačica Nada Topčagić tvrdi da je njenoj koleginici Jeleni Marjanović, “Grandovoj” pevačici čije je telo pronađeno u nedelju u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka, nakon što je svirepo ubijena dan ranije, neko pretio ubistvom i silovanjem, navodi “Informer“.  

Nada i Jelena su bile veoma bliske, planirale su da snime duet, ali na žalost, priča o tome je naglo prekinuta. Nada tvrdi kako joj je Jelena pokazivala poruke sa pretnjama smrću, međutim, nisu shvatale situaciju imalo ozbiljnom.

– Jelena mi je nedavno pričala da dobija pretnje silovanjem i smrću! Stizale su joj poruke sa tekstom: “Puno si lepa. Kidnapovaću te, pa ću te ubiti“. Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih videla. Ipak, zajedno smo se smejale tome, jer smo mislile da je samo šala ili, u najgorem slučaju,nečija ljubomorna pakost.

[adsenseyu1]

Zbog toga i nije te užasne pretnje prijavila policiji! Ja sam joj rekla: “To ti šalje neko da te samo zaplaši. Zavide ti, hoće da te zaustave u karijeri” – ispričala je Nada.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačica i dalje ne može da veruje šta se dogodilo, niti ko je mogao na tako monstruozan način da okonča život jedne takve mlade osobe, kojoj je, kako kaže, bila kao majka.

– Svi smo šokirani! Koji monstrum je to mogao da uradi? Mnogo sam uplašena i nikad više neću šetati sama. Jelena je bila neverovatna dobrica. Bila je uzorna i majka i žena. Svoju ćerku je nosila ko kengur uvek sa sobom. Šta će mala Jana sada bez majke? – pita se pevačica.

Na kraju, Nada je dodala kako ne može da prežali što nisu snimile duet, jer je mislila da ima vremena, iako ju je Jelena godinama nagovarala.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)