LEKARI SAOPŠTILI TUŽNE VESTI Dragoslav upucao ženu pred bebom – Iz Urgentnog centra stigle UZNEMIRUJUĆE INFORMACIJE (FOTO)

pucnjava

Foto: Telegraf

Oboje su na jedinici intenzivne nege, gde se lekari bore za njihove živote

Dragoslav Jovanović, koji je sinoć pokušao da se ubije na Novom Beogradu, pošto je pred bebom pucao u suprugu Teodoru Jovanović, na Odeljenju je intenzivne nege Urgentnog centra i u teškom je stanju, baš kao i njegova supruga, potvrđeno je iz Urgentnog centra. Lekari se trenutno bore da im spasu živote.

Kako mediji pišu, bračni par je bio pred razvodom, ali ne samo to, Dragoslav Jovanović je imao i zabranu prilaska supruzi.

Međutim, ta zabrana je istekla još krajem aprila.Bračni par se inače sporio oko viđanja deteta pošto se Teodora iz Surčina, gde su živeli, odselila kod roditelja.

PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO PORUKU IZ VAŠINGTONA: Ovo je pravi stav o PODELI KOSOVA

I navodno je želela da mu zabrani da viđa dete. Jovanović inače potiče iz porodice kojoj kriminal nije stran. Njegov otac, Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, odranije je poznat policiji.

Dragoslav je sa svojim rođenim bratom Gvozdenom držao kafić u Surčinu, ali i porodično su posedovali nekoliko lokala u istom mestu.

On je još u tinejdžerskim danima važio za problematičnog momka. Za njegovo ime se često vezivao kriminalni milje surčinskog klana i život “opasnog momka”.

Ljubomir Jovanović je inače bio i svedok pokušaja ubistva Ljubiše Buhe Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić.

Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od leta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, otac mladića koji je juče pucao, Ljubomir Jovanović, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

U 31. IZNENADA UMRLA na vrhuncu karijere: Iza sebe ostavila je supruga i malu ćerku (FOTO)

Podsetimo, sinoćnja tragedija dogodila se oko 20.20 časova, kada je Jovanović prvo sa tri metka upucao suprugu, a nešto kasnije i sebe.

Pored majke, je u trenutku napada, bila i beba u kolicima, ali ona nije povređena.

Ubrzo su na lice mesta, osim Hitne pomoći i policije, došli i otac i sestra povređene žene.Beba je sa tetkom, jedno vreme, provela u vozilu Hitne pomoći.

     

(Dnevne.rs /Alo.rs/D.N /Izvor: Telegraf)