LAZANSKI: Orden Aleksandra Nevskog Vučiću je fantastična stvar – PUTIN NIJE SLUČAJNO DONEO ODLUKU BAŠ NA BOŽIĆ!

Miroslav

Foto: printscreen/youtube

To što će predsednik Rusije Vladimir Putin odlikovati predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog je fantastična stvar i ozbiljan dokaz odličnih odnosa Srbije i Rusije i njenih lidera, rekao je vojno-politički komentator Miroslav Lazanski.

1 Comment on "LAZANSKI: Orden Aleksandra Nevskog Vučiću je fantastična stvar – PUTIN NIJE SLUČAJNO DONEO ODLUKU BAŠ NA BOŽIĆ!"

  1. Predsednik Rusije, Vladimir Putin, nikada nece odlikovati Aleksandra Vucica ordenom Aleksandra Nevskog. Takav cin bi bio neprevazidjena sramota za Rusiju, kao i gazenje svih moralnih principa Rusije, te pljuvanje na ordene koje je Rusija u proslosti prethodno dodelila zasluznim ljudima i herojima.
    Lazima i lazovima u Srbiji nikad kraja. Trazite od Ruskog ambasadora u Beogradu da ovu skandaloznu vest pismeno i javno potvrdi na TV!
    Pre ce Putin odlikovati Hitlera, nego li veleizdajnika, bitangu, lopuzu i lazova Vucica. Rusi mrze takve likove kroz istoriju. Lazanski, SNS mracni pacov, u medijima hvali diktatora i tiranina Vucica koji je Srbiju za 6 godina vlasti doveo do ruba svake moguce egzistencije. Vucic je zasluzio streljacki stroj, a ne orden Aleksandra Nevskog. Ako je ova neverovatna vest tacna, onda Rusiju vise ne mozemo smatrati za prijatelja Srbije i Srbskog naroda.

Comments are closed.