KUPILA SAM DIPLOMU, NE ZNAM NI ŠTA SAM ZAVRŠILA: Mirko Šijan je poznat kao žestok momak, a tek da vidite SA KIM JE BIO U VEZI! (FOTO)

sijan

Foto: instagram

Tuče, udesi, privođenja, kokain, alkohol, poternice – Mirko Šijan je u javnosti poznat kao žestok momak, ali njegov ljubavni život gotovo nikada nije u žiži javnosti i zbog toga se malo ko seća da je pre četiri godine, makar kako se tada pisalo, bio u vezi sa starletom koja je zbog svoje ispovesti postala hit na internetu.

U pitanju je starleta Nada Đukić Blondi sa kojom se Šijan neko vreme viđao 2013. Iako nikada u javnosti nije priznao vezu, mediji su spekulisali da je u pitanju bila fatalna ljubav.

[adsenseyu5]

A ko je zapravo Nada Đukić Blondi najbolje je opisala u svojoj ispovesti u emisiji “Opasnice” gde je pred kamerama priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta, i da joj je u tome pomogao “kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima”.

nada

Foto: printskrin /tvitter

To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: “Mnogo si inteligentna jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš.”

Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim, i da su mi neke druge stvari bitnije.Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila fakultet”, kazala je ona.

[adsenseyu1]

“Neću da kažem na kojem fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi, nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna.

Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu.Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja jer sam ja došla ovde da se školujem a ne da postanem javna ličnost.

tamara

Foto: printskrin /instagram

Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila”, rekla je ona i dobila aplauz za iskrenost.

VEDRANA RUDAN KOLUMNOM PODIGLA REGION NA NOGE: „Fotkama sa Kariba i Irmom, još dugo će nas…“

Inače, Mirka Šijana su povezivali i sa starletom Tamarom Đurić koja je, podsećamo, jedva izvukla živu glavu kada joj se silikon izlio u zadnjicu.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic)

[adsenseyu4]