KO JE GLUMICA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U KRAGUJEVCU? Ona je imala BURAN ŽIVOT, smrt je prekinula njene velike planove za budućnost! (INFO)

smrt

Foto: Facebook

Ivana Mlađović (30), epizodna glumica serije “Selo gori, a baba se češlja” koja je pronađena mrtva u stanu svog prijatelja, javnosti je postala poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine.[

Tada joj je titulu preotela starleta Soraja Vučelić.Na izboru sa zečicu Ivana nije imala sreće pa je tada jedva uspela da spreči suze, a tada je izjavila kako misli da je takmičenje bilo namešteno.

Njen nastup obeležio je tada manji peh, kada joj je spala haljina i u prenosu uživo otkrila grudi. Mlađovićeva se potom saplela i umalo pala na sceni, a zbog haljine na tufnice prozvali su je „porno Mini Maus“.

Kako Kurir saznaje, porodica Ivane Mlađović i dalje živi u Kosovskoj Mitrovici, dok je ona poslednjih godina živela u Kragujevcu, gde je jedno vreme, kažu komšije, držala salon lepote.Mlađovićeva se posle višegodišnjeg bavljenja ritmičkom gimnastikom, okušala i u foto-modelingu

U ranijim izjavama za medije rekla je da obožava da ide u šoping, a uveče se provodi đuskajući uz R’n’B i dens. Omiljeni film joj je “Opijum“, a hobi čitanje knjiga. Ipak, najviše od svega volela je uzbuđenje i akciju.

HOROR U KRAGUJEVCU! GLUMICA IZ “SELO GORI” PRONAĐENA MRTVA U STANU SVOG PRIJATELJA: Vereniku se bore za život! (INFO)

Podsetimo, Ivana je pronađena mrtva u stanu svog prijatelja u Kragujevcu. Pored nje je pronađen njen verenik Miloš K. koga je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)