KAP JELENINE KRVI REŠIĆE SVE MISTERIJE! Poslednji detalji krvavog ubistva ZVEZDE GRANDA (INFO)

jelena

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Kapljica Jelenine krvi može da bude presudna i reši misteriju, ukoliko najnovije analize, eventualno, pokažu da je sumnjiv trag na odeći ili obući članova porodice nastao baš u vreme tragičnog događaja

Pomak u istrazi misterioznog ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović dogodiće se onog trenutka kada se okonča veštačenje odeće i obuće, koju su forenzičari odneli iz kuće Marjanovićana DNK analizu. Kapljica Jelenine krvi može da bude presudna i reši misteriju, ukoliko najnovije analize, eventualno, pokažu da je sumnjiv trag na odeći ili obući članova porodice nastao baš u vreme tragičnog događaja.

[adsenseyu5]

Kako prenosi “Alo!“ policija za sada nema opipljive dokaze na osnovu kojih bi mogla da osumnjiči nekog od članova porodice pokojne pevačice.

Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Foto: Telegraf, Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Međutim, detaljno pretraživanje kuće Marjanovića, koje je obavljeno prošle nedelje, potvrđuje da se krunski dokazi traže upravo u porodici pokojne pevačice.

Kako se Telegraf.rs juče uverio na licu mesta, u kući Marjanovića nije bilo policije. U dvorištu smo zatekli dva radnika kako sređuju dvorište, dok je Jelenina majka Zorica Krsmanović došla, oko podneva, da obiđe unuku Janu, ali nije bila raspoložena za razgovor.

Foto: Telegraf

– Bio je lep dana kada se to dogodilo. Na nasipu je bilo puno ljudi, sportista, šetača. Čudno je da niko ništa nije video. Gore na nasipu nema tragova, čuo sam da je policija obrijala travu, ali da nisu pronašli nove tragove. Ovde je preko dana sve uobičajeno, ali čim padne mrak nema nigde nikoga.

[adsenseyu1]

Ljudi se plaše, sklanjaju se u kuće i nastupa „Zona sumraka“ – kaže trgovac iz lokalne prodavnice.Žena koja živi u blizini autobuske stanice priznaje da ih je zaplašilo brutalno ubistvo pevačice.

Foto: Telegraf

Pored kanala, gde je 3. aprila, pronađeno Jelenino telo juče je bilo pusto. Policija je pokosila travu i isekla žbunje i rastinje, na celom potezu, koji vodi od zemljanog puta do mesta gde je nesrećna žena bačena. Sve što im se na bilo koji način učinilo sumnjivo, odneli su na biološku analizu, ali za sada nema zvaničnih informacija da su naišli na novi trag.

Ovde će biti presudno da policija izoluje DNK uzorak, koji može da ukaže na ubicu, trvdi izvor iz istrage.

Foto: Telegraf

– Policija je pogrešila što je odmah „digla“ Jeleninog muža. Trebalo je bar malo sačekati sa njegovim ispitivanjem. Ukoliko je posle tragičnog događaja popio sedative, on nije mogao da reaguje na pravi način niti su na osnovu njegove reakcije mogli da odgonetnu misteriju. Ako su izolovali neki drugi DNK uzorak, to je ključ za ovaj slučaj! Ukoliko ubica nema dosije, policija ne može odmah da ga identifikuje. Međutim, pitanje je vremena kada će ga neki detalj otkriti i kada će se kockice sklopiti – kaže sagovornik ovog lista.

(Telegraf.rs)