KAO DA SU SE DECA IGRALA BLATOM: Ovako su Hrvati ispljuvali Tuđmanov spomenik (FOTO) (VIDEO)

spomenik

Izvor: Ante Cizmic/Cropix

Razlog za nezadovoljstvo nalazi se u samom izgledu spomenika, a korisnici društvenih mreža nisu birali reči kojim su iskazali svoje mišljenje o umetničkom delu

Spomenik prvom predsedniku Hrvatske Franji Tuđmanu, koji je otkriven juče u Kninu, izazvao je bes među stanovnicima te zemlje.

[adsenseyu5]

Razlog za nezadovoljstvo nalazi se u samom izgledu spomenika, a korisnici Fejsbuka nisu birali reči kojim su iskazali svoje mišljenje o umetničkom delu.

Printskrin: Facebook

– Ne sviđa mi se. Kao da su se deca igrala blatom. I gde su ruke u položaju “imamo Hrvatsku”? Zar to ne bi bilo vernije originalnom stavu prvog predsednika?

[adsenseyu1]

 

Ova nova umetnost je bez duše – jedan je od komentara na Fejsbuku.

Printskrin: Facebook

Drugi korisnik te društvene mreže napisao je da spomenik liči na sve samo ne na Tuđmana, dok je jedan od korisnika Fejsa ostavio brutalan komentar:  “Svaka čast Tuđmanu ali ovo liči na govno”

Printskrin: Facebook

Inače, spomenik je platio Grad Knin i to oko 900 hiljada kuna (oko 120.000 evra), a mišljena građana su, najblaže rečeno, podeljena.

Printskrin: Facebook

Malo je reći da su građani Hrvatske besni izgledom spomenika.

Printskrin: Facebook

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

1 Comment on "KAO DA SU SE DECA IGRALA BLATOM: Ovako su Hrvati ispljuvali Tuđmanov spomenik (FOTO) (VIDEO)"

  1. Meni se spomenik dopada jer u potpunosti oslikava predsjednika svih Hrvata.Ne znam dali bi mogao izgledati drugacije,a sta Vi drugi mislite ?

Comments are closed.