KAD NISI MOJA, NEĆEŠ BITI NIČIJA! Kako navodi Srđanov prijatelj, plastični hirurg je živeo momačkim životom koji mu je došao glave (INFO)

glumica-hirurg

Foto: privatna arhiva/fejsbuk

Srđanovi prijatelji objašnjavaju da je brak sa Ivanom, sa kojom se verio u aprilu ove godine trebalo da mu bude treći.

Srđan Cvetanović (59) specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, nakon svađe je upucao u glavu svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom je iz istog pištolja presudio sebi.

– Srđan se pre petnaest godina razveo od prve žene Tanje, koja je profesorka, a sa kojom ima trojke.

[adsenseyu5]

Dve ćerkice i sin su tada imali po sedam godina. Nakon toga je bio oženjen medicinskom sestrom Marijom, koja je brinula o njegovom ocu.

S Marijom se razveo nakon što je prilikom operacije upoznao Ivanu.

KAKO SE ŽIVI NA NJIVI: Vesna objasnila kakav je život na selu i koliko ima novca mesečno!

On joj je tada ugrađivao silikone i rodila se velika ljubav, nakon čega je ostavio Mariju posle svega tri godine braka – rekao je jedan Srđanov prijatelj. Kako navodi Srđanov prijatelj, plastični hirurg je živeo momačkim životom koji mu je došao glave.

– Srđan je živeo momačkim životom u velikom stilu, pa je počeo malo više da konzumira alkohol. Ako se tome dodaju lepe žene, na koje nije bio imun, kod njega se stvorila zbrka. Takav način života je probudio sumnju da i Ivana slično tako živi, te su se često svađali – dodao je Srđanov prijatelj.

Porodična drama i veza prepuna snažnih emocija se završila juče oko 4.30 u stanu u Ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem su živeli.

[adsenseyu1]

Kako se saznaje, neposredno pre tragedije, oko dva sata posle ponoći počela je rasprava, a kada je ona kulmirnirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć.

Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan juri po stanu sa nožem i da hoće da je zakolje. Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao pištolj koji je nasledio od oca.

EVO KO JE PRVI MUŽ POP PEVAČICE O KOME NE PRIČA: Aleksandra Radović krije da je bila udata? (FOTO)

– U jednom trenutku je rekao “Kad nisi moja, nećeš biti ničija!” Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi – rekao je izbor.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srđana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava držala za glavu.

NEVEROVATAN PREOKRET: Ovaj horoskopski znak je dugo bio baksuzan, ali sada će mu sve KRENUTI NABOLJE (ASTROLOGIJA)

Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen bi usmrtio Ivanu da ju je okrznuo po čelu.

Ona je prevezena na VMA gde je zbrinuta i sada van životne opasnosti.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Alo)

[adsenseyu4]